Hej

Mådde dåligt idag så jag stannade hemma igen. Ska nog gå i morgon dock. Tog det bara lugnt under dagen men på eftermiddagen följde jag med familjen ut till Glanshammar där vi firade Johans systerson Edvin som fyller år(samma dag som Georg den lilla filuren). Det blev tårta och kola.

Jag vill påminna om att det är extra farligt att fildela från och med imorgon, om det nu är någon som sysslar med det ;)


Nu blir det slöande framför teven.


// Sara

Congrats Georg

Georg Moritz Hagen Listing fyller idag 22 år. Grattis !!





// Sara

engelska noveller, färjan2 och te..

Hej hej mina små :P

Ser att Sara har variit grymt duktig på att blogga på sista tiden. :P Good bebe! Jag personligen är ju inte lika duktig, men ni vet ju varför.

Jag har precis skrivit klart en engelska novell och ska sätta mig framför Färjan2 med lite te xD Haha älskar Håkan!!

Är det förövrigt bara jag som känner av tidskillnaden? Var tvungen att gå och lägga mig en timme när jag kom hem från skolan. Gick liksom upp halv 6 i morse, vilket känns som halv 5. Det är ju inte mänskligt.

Aja, mot färjan nu :P

Kram
Agnes

Ett år idag

Idag är det ett år sedan Bill Kaulitz opererades. Jag minns att det var en väldigt jobbig dag eftersom man oroade sig som fan. Stackars Georg som fyllde år dagen därpå. Kan inte varit hans roligaste födelsedag. Hursomhelst är jag glad att allt gick som det skulle och man lärde sig att uppskatta musiken ytterligare. Allt är inte för evigt men jag kommer att få njuta av min favoritmusik ett bra tag till, förhoppningsvis.





// Sara

måndag 30e mars

God morgon,
Jag sov jättedåligt i natt och känner mig helt yr av trötthet så jag stannar hemma ifrån skolan idag. Jag har en del plugg att syssla med så min tid kommer att bli väl disponerad.

För ovanlighetens skull är mitt rum riktigt rent vilket jag är glad över. Jag städar typ jämt men jag lyckas ändå stöka till det på nolltid. Men nu är det riktigt fint. Nej, nu ska jag äta lite frukost tror jag. Jag känner för flingor.



// Sara

Dagens låt

Väldigt fin...

A place nearby - Lene Marlin


Heaven is a place nearby
so there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side



// sara

Skriva

För de som missat det så berättar jag nu att jag älskar att skriva. Oftast rinner dock mina idéer bara ut i sanden. jag har väldigt många små historier som är påbörjade men långt ifrån avslutade. Jag litar väl helt enkelt inte tillräckligt mycket på min fantasi, eller så är jag helt enkelt för slö. Hursomhelst är jag just nu otroligt skrivsugen så jag gräver nog fram något litet projekt att slipa på under kvällen.




// Sar

suck

Jag ska bli nunna. Kanske skrämmer det bort de jag icke önskar.




// Sara

Lördag

Hej hopp.

I går hade jag en lektion sedan jobbade jag med projektrapporten på bibbland tillsammans med Hanna. Efter det gick jag hem och tog det lugnt och senare gick jag upp på stan för att hämta ut mina studenthäften.

Idag ska jag städa mitt rum, ta det lugnt och hjälpa mamma med att börja på min balklänning. Efter mycket om och men har hon trots allt gått med på att sy mig en ny. Najs najs najs. Ikväll blir det fest, det är vännen Madde som firsas, dvs int styvmamman.

Nej nu ska jag städa så att jag hinner klart innan familjen kommer hem


// Sara

fredag

hallå hallå

Idga var det skola som gällde mellan 8 och 14. Helt okej dag men jag måste säga att jag hade inte räknat med snöstormen. Inte sååå roligt kanske. Jag är glad att jag valde att inte ha smink på mig idag, för det skulle bara ha kladdat ut sig...

Annars är det fortfarande PA som tar upp min tid, och jag kan ju bara tänka mig vad trötta ni är att läsa om det. Så det här får bli sista gången som jag skriver om projektarbetet i bloggen. Eller jag kanske säger till när det är klart :P

Nu blir det Let's dance och cola och sen ska jag sova. Lääääänge :D


Agnes

onsdag

Godkväller :P

Tänkte egentligen bara säga god natt innan jag jag nattar.  Idag har dagen gått ovanligt snabbt. Vi hade inga lektioner i skolan (typ :P) Först var vi på en föreläsning om förintelsen som Sara berättat om. Sen var det meningen att vi skulle ha lite matte men det blev lunch ist. Det kändes onödigt att gå på 40 minuters matte när man redan hade missat en massa.

Annars har det bara varit en vanlig onsdag, självklart fylld med våfflor ^^ och vackert väder.

Puss
Agnes

Pa och kuratorer

Hallå där.

Den här och nästa vecka är det PA som gäller och jag kommer därför inte att blogga så värst mycket. Jag bara förvaranar :P Antar att ni även har märkt att det är lite tunt på bloggfronten, så nu vet ni varför.

Idag bokade jag tid med barnavdelningens kurator på sjukhuset. Jag ska nämligen flyttas över till vuxen reumatismavdelningen och då vill de att jag ska prata med någon innan. Något som de flesta gör tydligen. Kan iaf vara skönt att få tala ut lite. Det är ju mycket nu för oss alla med skola, student och framtid..

Nu ska jag sätta mig och skriva om Jackson Pollock och om Mondrian. :)


Kram
Agnes

Min dag 090425

Hej
Idag hade jag en aning sovmorgon så jag tog det ganska lugnt i morse. Klockan nio hade jag och Hanna möte med våran projekthandledare för att diskutera rapporten. Det känns skönt att ha lite koll på hur man ska göra. Efter det lyssnade vi på en föreläsning där en man berättade om hans upplevelser i Polen under andra världskriget. Det var liksom alla andra gånger man får höra om sådant väldigt hemskt. Dock blev jag hela tiden irriterad på ett gäng idioter som satt och förde oväsen bakom oss. Så himla respektlöst, kan man inte hålla käften behöver man inte vara där.

Sedan blev det lite kort matte och sedan hämtade jag min studentmössa innan jag åkte hem. Nu ska jag passa på att plugga och kanske träna lite.



// Sara

Varför Katy Perry hatar Tokio Hotel

De flesta THfans har länge vetat att Katy Perry inte delar vår glädje för detta band. Trots att de endast har sagt positiva saker om henne har hon sagt en del elaka saker om dem. Bland annat har hon kallat dem "gay" och "cold". Man kan ju undra varför. Jag tror att jag har svaret. 

Katys ex Travis erkännde nämligen någonting nyligen.

"During a recent phone interview, McCoy fessed up about having a crush on the lead singer for the band Tokio Hotel.

'In the U.K., their posters were everywhere," McCoy said. "I'm like, this chick is kind of hot. I'm like, I'm sure she's pretty young but she's going to be cute, she's going to be hot when she grows up - not a chick at all.'

Nope, Tokio Hotel's lead singer is an androgynous-looking German fella named Bill Kaulitz, who has taken to dressing like a Japanese anime character when on stage.

"It was one of those 'Crying Game' moments where you have to take a shower - it was bad!" McCoy said. "I'm like, how dare you - that's false advertising!'"

Aouch Katy ;D

   

http://www.mycentraljersey.com/article/20090317/ENTERTAINMENT01/903130336/-1/newsfront

// Sara

Hata youtube!

Nja inte riktigt men jag blir lite irriterad. Jag har säkert tidigare uttryckt min grava irritation över att jag inte kan se THTV på Tokio Hotels officiella kanal. Anledningen är att det inte funkar att göra det sebart worldwide och om det är möjligt att titta i USA så är oddsen stora att man inte kan kolla i Europa. Just nu satt jag och kollade vilka videor som var de mest sedda, ett par sidor bak hittade jag till min stora glädje Monsoon, jag vet att jag brukade titta på den ganska ofta för att bidra till tittarsiffrorna. Denna video som är upplagd av TH's officiella kanal funkar dock inte för mig, den är icke tillgänglig i mitt land som de så fint uttrycker sig. Den finns upplagd på andra kanaler men då räknas ju inte de gnger man tittar till de officiella siffrorna. Detta är mycket synd eftersom de flesta fansen finns i Europa och tittarsiffrorna skulle vara bra mycket högre om det tilläts "world-wide." Vi skulle med all säkerhet gå om de där Jonas brothers.


Och detta var dagens I-landsproblem ;)



// Sara


Eftermiddag :)

Ja, idag tog det emot att dra sig bort till Universitetet trots att vi fick skjuts av Johan som tidigare hade bjudit på pannkakor, han kan vara allt bra han.

Det var en rätt så intressant föreläsning av Majgull Axelsson. Hon var en mycket bra talare och jag blev faktiskt lite intresserad av att läsa nån utav hennes böcker. Dock var en jobbig gubbe där som vi kände igen sedan sist då vi var på föreläsning där. Lyckligtvis ställde han endast två frågor denna gång vilket var en oerhörd förbättring. Tummen upp dude!

Nu ska jag städa lite på mitt rum och glo lite på teve innan jag kryper till kojs :)



// Sara

Lamb - Gorecki

Vet inte varför men jag gillar verkligen den här låten. Rekomenderas till alla.



// Sara

God morgon

Idag börjar jag vid tio men har varit uppe sedan kvart över sex då pappa väckte mig. Jag hade snart tänkt hoppa in i duschen men passade på att sätta mig vid datorn en stund eftersom jag hade lite tid över. Det första som hände när jag kom hem från pappa var att mamma började tjata om att hon tycker att jag ska slinga håret. Hon fattar verkligen inte att jag inte vill. Men sånt är livet, hon kan ju fortsätta och tjata hur länge hon vill. Det lönar sig inte.

Nej, nu ska jag tvätta håret.



// Sara

söndag och morgondagens planer

Hallå mina kära.

Dagen har åter gått åt till PA och det känns bra nu. Om jag fortsätter så här i veckan kommer det bli klart till söndag. Det måste vara klart tills på söndag annars är det fan kört. Men det är lugnt  :P

I morgon är det skola mellan 8 och 11, så jag slutar tidigt. Då åker jag hem och pluggar för att sen åka tillbaka till Örebro. Vi som läser Litteraturvetenskap ska nämligen på ett författarbesök. Vi ska lyssna till MajGull Axelsson på universitet. Vi får se hur det blir. Säkert intressant :) Efter det åker jag nog hem och sover, för det blir nog ganska sent.


aja nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Agnes

Söndag

JAg har varit alldeles för trött för att blogga på sista tiden men här är jag. I torsdags hade vi vår redovisning för vår bok och det är grymt skönt att ha det överstökat. Jag beställde för övrigt boken nyss, det ska bli najs att få hem den i handen.

I går droh jag hem till Josse och vi cyklade en mil till stallet där hennes syrras häst är, vi mockade och fixade höpåsar. Det var inte så jobbigt, hemskast var det när vi skulle cykla över gärdet, fy fan för det säger jag bara.

Jag sov där inatt så jag kom nyss hem, resten av dagen går nog åt till att slöa.



// Sara

Produktiv :P

Goddagens.

Nu sitter jag och skriver ut text och bilder till mitt Pa, som idag snabbt har gått frammåt. Har jobbat med det 4 timmar igår och 7 idag så det går frammåt. Good for me!

Jag saknar dock tiden då man inte behövde tänka på en massa projekt. :/



Puss
Agnes 

Typisk..




Agnes


En ledsen dag.

Idag är den en ledsen dag. Kan inte riktigt säga varför, både för att det är helt obetydligt samt lite pinsamt. Men så är det iaf. Trots det fina vädret och den lugna skoldan är dagen lite sorglig.

Just nu känns det som allt jag vill, gör och tycker är meningslöst. Jag kanske är helt dum i huvudet men det är så det känns. Jag är obetydlig.

Jag hoppas att det är en övergående fas som snarast ger sig, men samtidigt ligger mycket kvar i det undermedvetna. Mycket som jag länge tänkt och hoppats på som går i kras. Och det går inte att komma över hur lätt som helst.

Jag saknar tiden så allt var stabilt. Jag visste vem jag var och hade koll på allt runt omkring mig. Så är det verkligen inte nu.


Agnes

Boken är publicerad!

Nu finns min och Hannas bok 08.11.21 att köpa på vulkans hemsida.

Från vulkan.se

"08.11.21
Sara Nordquist, Hanna Schölin

Kategori: Barn och ungdom
Sidor: 218 s
Format: Pocket

Bo är 17 år och bor i Stockholm med bröderna Alex och Gerardo då resten av familjen omkom i en olycka ett år tidigare. Alex jobbar hårt för att ta hand om sina småbröder och Gerardo är självdestruktiv. Bo har många vänner men ingen som förstår honom på riktigt, ingen verkar se bakom hans fasad. Iris är ett år yngre än Bo och lever ett motsatt liv. Hennes familj är kärleksfull men vet inte om hennes hemlighet. Iris har inga vänner, ett svek har gjort det svårt att släppa någon nära. Vad skulle hända om de båda möttes? Finns det alltid någon som kan sträcka ut en hand när allt känns som mörkast? När det blev dags för projektarbete i trean på gymnasiet bestämde sig Hanna och Sara för att skriva en bok tillsammans. 08.11.21 är resultatet."




// Sara


Onsdag

Ja, nu är man halvvägs genom veckan. Idag har det inte hänt nåt speciellt. Jag är nervös inför i morgon då jag, Hanna och Kristin ska redovisa våra projektarbeten. Det blir utställning på slottet klockan sju på kvällen. Läskigt. Men det ska bli skönt att ha det gjort :)



// Sara


I dag är det ett år sedan

Tom, Georg och Gustav framför en fullsatt arena i Portugal bad om ursäkt för att kvällens konsert blev inställd. Bill flögs samtidigt hem till Tyskland för att snarast möjligt möta en doktor. Han hade tappat rösten.

Jag minns ångesten, shocken och hur jag lovade mig själv att jag aldrig skulel vara bitter om jag inte kommer att få se Tokio Hotel live om de bara kan fortsätta skapa musiken jag älskar, spela för tusentals skrikande fans och leva deras dröm. Jag insåg att det räckte för mig, och jag känner likadant fortfarande.



Tom: Godkväll, vi har riktigt dåliga nyheter till er ikväll, Jag är hemskt ledsen men vi kan inte spela konserten ikväll, Bill kan inte vara här ikväll, han är på väg til Tyskland för att få behandling för sin röst, han är sjuk och jag är ledsen, Jag vet att det är "fucked up", men vi kommer att väga upp för detta, vi kommer att spela här 29/6, biljetterna kommer att funka igen, jag är verkligen ledsen."
och senare:
"Jag är verkligen ledsen, god kväll och vi syns i
juni!!

Då visste de inte än hur illa det verkligen var men konserten i Portugal blev i alla fall av och jag kan inte ens föreställa mig vilka kraftiga känslor som var i den arenan den kvällen.



// Sara

Vart bor världens vackraste kvinnor?

Ja, är man ytlig så är det en bra fråga. Frågar ni mig så säger jag att skönhet ligger i betraktarens öga. Hursomhelst har det tydligen gjotrs en enkätundersökning "worldwide" där det konstaterades att tätast med skönheter är det i Stockholm. Länk till top 5.

Jag tycker att det är ganska löjligt faktiskt ^^ Jag förstår inte vad det är med svenska tjejer som i genomsnitt är vackrare än med andra tjejer. Men tydligen är det inte en ovanlig åsikt. Konstigt.

Måndag

Idag har ag inte gjort så mycket. Var som vanligt i skolan och sedan hängde Agnes med hem. Det var som vanligt kul att flumma runt lite. Jag tycker om när man har vänner som man inte måste hitta på så mycket med utan bara kan ta det lugnt med. Jag gillar ju att ta det lugnt ^^

Nu blir det nog teve med syrran.

// Sara

Farväl älskade Farmor <3

Min pappa kom just förbi, han hade med sig min faster som bor i Stockholm. Jag förstod direkt vad som hänt, jag hade väntat mig det en längre tid och ändå kan jag inte tro det.

Min farmor var en liten, rund dam som de senaste åren har glidit mer och mer in i dimman. Hon led av både demens och afasi vilket gjorde att hon inte kunde kommunicera så mycket. Men när jag var liten var det annorlunda. Jag var mycket hos min farmor och hon kallade mig för sitt lilla guldhjärta. Vi brukade äta smör tillsammans och leka cirkus. Farmor bjöd alltid på godis och en tröstande famn. Jag tror inte att det finns någon som jag förknippar med trygghet som min lilla farmor. Hon konde konsten att göra världens godaste köttbullar och jag brukade pilla på hennes degiga haka. Tillsammans skrattade vi åt farfars knasiga uppfinningar.

Jag glömmer dig aldrig lilla farmor, och jag hoppas att vi ses igen någonstans. Bortom tid och rum.





// Sara

Kissing you.

Hej mina vänner.

Idag har jag och min far haft lite kvalitetstid och tro det eller ej så var det han som bad om det. Vi åkte till Ikea, Skopunkten och köpte ett par promenadskor till mig och lite fler ställen. Det var trevligt :)

När vi kom hem så öppnade jag upp mina fönster och solade innomhus :P Så nu har jag skaffat mig lite fler fräknar till våren. Ni förstår att brun hy finns inte i min värld så jag fr nöja mig med freekles ^^

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen plugga lite lagom. Passar på att dela med mig av en låt som spelas flitigt hemma hos mig just nu. 



Puss
Agnes

Shit alltså

Jag hatar snor. Jag menar, jag är ofta förkyld så jag borde vara van. Men usch och blä. Och inte blir det bättre att man blir helt röd om näsan när man snyter sig hela tiden. Nä, usch och fy för förkylningar. De borde utrotas!




Sara

Portman + Sparrow = Kaulitz?

Släkt?



Jag vet att jag redan lagt upp de två sista bilderna men vissts er det ut som om även Nathalie Portman hör hemma här? Jag skulle tro att om Nathalie och Johnny/ Jack skulle få en unge så skulle det bli en Bill.


// Sara

Musiktips

Idag tänkte jag tipsa om lite musik. Jag har ju som de flesta som känner mig vet en ganska blandad smak så förhoppningsvis finns det något för alla i denna blandning.



Tips 1: För snart två år sedan var jag helt galen i låten True colors, tyvärr så tröttnade jag lite på den med Cyndi. Jag lyckades dock nyligen komma över Ane Bruns version. Så oerhört vacker. Den rekomenderar jag ^^


Ane Brun - True colors

Tips 2: Jag har aldrig riktigt gillat Mando Diao men deras nya låt "Dance with somebody" har krypit under mitt skin. Man vill ju bara dansa ^^


Mando Diao - Dance with somebody


Tips 3: Har jag nämnt att jag gillar soundtracket till Twilight? Det finns en hel del godingar där. En av mina favoriter är denna.


Blue foundation - Eyes on fire

Tips 4: Jag hörde denna låt för första gången för ca ett år sedan på vh1. Jag gillar den, den är fin.


Natasha Bedingfield - Soulmate

Tips 5: När jag gick i sexan diggade jag verkligen Avril men någonstans på vägen fick jag för mig att det inte var rätt så jag slutade lyssna på henne. Dock kom jag över denna låt strax efter att min farfar dött, jag grät hejdlöst vilket jag inte gör ofta. Det är inte förvånande att hon skrev den då hennes morfar dog.


Avril Lavigne - Slipped away



Okej det räcker för idag ^^ Nu kanske jag bör göra nåt vettigare än att hänga framför datorn.


// Sara

090315

I natt hade jag en massa mardrömmar, jag var övertygad om att jag hade hamnat i en skräckfilm. Det var inte alls så najs. Därför vaknade jag rätt tidigt och kunde inte somna om, jag kollade på Ellens show. Hon är rätt kul. Sedan åt jag en knäckemacka och drack en kopp te. Min vanliga frukost. Mamma och Johan kollade räkningar och konstaterade att vi äter för mycket. Jag hoppas att de skojade för det var det dumaste jag hört. Jag må äta mycket onyttigt och sånt men det köper jag själv. Här hemma äter jag mest knäckebröd och det är ju ändå inte dyrt.

Om en liten stund ska jag och mamam upp på stan för att byta mina stövlar som har gåt sönder, usel kvalitet.


/ Sara

Min kväll

Ja, sedan jag skrev sist har jag inte gjort så mycket vettigt. Dock har jag sett "Seven Pounds" med Will Smith och jag gillade den verkligen. Sorglig och jättefin. Mamma lagade nyss en fettsnål middag men det kommer troligtvis att kompenceras med chips senare. Vi är så bra på att banta här hemma.

Senare ska jag kolla på Benjamin Button och mysa med familjen. Jag har ju som vanligt suttit på mitt rum hela dagen och de tycker inte om det särskilt mycket. Jag kände mig dock duktig tidigare då jag lyckades gräva fram ett gammalt kvitto till mina skor som ska bytas eftersom de ramlar sönder. Jag är ju som Kristin en gån sa "Oorganiserat organiserad."



// Sara

Twilight

Sitter just nu och diskuterar Twilight med en klasskompis, jorå sånna finns faktiskt.

Jag har som jag tidigare nämnt läst alla fyra böckerna och sett filmen. Min lillasyrra är helt förälskad i både filmen och böckerna + skådisar och soundtrack. Nu ska jag skriva en längre utvärdering...

Jag blev en aning avskräckt utav alla lovord och besattheten som spred sig över världen. Min goda vän Emmy delgav mig hela ploten så jag kände inte att jag behövde läsa.  Dock köpte min lillasyrar första boken och blev helt fast. Så när hon var klar började även jag läsa den. Min första tanke var besvikelse. Kanske har jag läst för mycket eller så är det pågrund av kursen i litterär gestaltning som jag läst. Hon tar verkligen inte ut det bästa av historien. Jag ogillar Bella som karaktär i de första två böckerna och också hur de andra karaktärerna beter sig i hennes närhet. Inte så trovärdigt.

Dock, artar det sig genom böckerna, även om jag finner fem sidor med "jag älskar dig mer än du kan förstå", "nej jag älskar dig mer"", "Nej jag är den som är mest kär" otroligt överdrivet och sliskigt. Kärlek beskrivs bättre när man får läsa lite mellan raderna. Utan detta och med mer jobb kunde dessa fyra, helt okej böcker ha blivit två böcker som verkligen uppnår denna sensation som de hyllas för.

Filmen  andra sidan rekomenderar jag starkt, riktigt bra



Sara

SÅ omotiverad

Jag borde egentligen plugga men vem fan orkar? Jag kollar istället runt på en del bloggar och andra sidor. Jag läser en del bloggar faktiskt, även om jag inte nämner dem så ofta. Min favorit är Tyras. Tyra är modell men utstrålar inte riktigt samma översittarfasoner som andra sådana i bloggvärlden. Hon har en hel sektion av sin blogg där hon lägger ut för och efterbilder på modeller där man ser hur mycket retuschering faktiskt gör. En annan favorit är Katrin. Katrin är mycket som jag inte är och jag skulel inte vilja vara hon men hon är himla kul att läsa om. Jag rekomenderar hennes blogg skarpt för hon säger verkligen vad hon tycker och det är en hel del humor inblandad.





Sara

OMG fjortisfajt LOL

Titta vad jag just hittade, Dessie  klagar på Kissie, tydligen verkar de ha nåt bråk på G. Mindre intressant kan det inte bli men man kan liksom inte låta bli att skria om det. Århundradets händelse. De har ju t.o.m samma efternamn... FjOrTistWinzZ








Sara


Morning

Godmorgon. Jag vaknade för ett par timmar sedan men har redan hunnit med frukost och lunch, det sistnämnda var bantarversionen eftersom syrran och mamma försöker komma i form. Mellan dess slakade jag framför teven, riktigt najs. Jag vaknade nämligen med oerhört ont i halsen och en hemsk trötthet, det blev inte bättre av att många förvirrade drömmar spökade i bakhuvudet. Så typiskt mig.

Igår var Agnes här och det var najs, jag saknade henne när jag var sjuk. Sedan blev det smågodis och teve för min del, vi kollade lite på Lets dance och sedan slöade jag framför Legaly blonde 2, riktigt dålig men funkar som tidsfördriv.

Idag satsar jag på att plugga lite, det behövs.


// Sara

Fredag

Hallåååååååå..

Hur är det med er alla ?

Jag sitter och kollar det sista på nätet innan jag ska borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Är såå trött. Gick och la mig redan vid 9 men sen så fastnade jag vid datorn. Ajaj Agnes.

Idag så var jag i skolan som vilken annan fredags som helst, trots att  det var den trettonde :P. Under dan fick jag ett sms av Sara som undrade om jag vill komma hem till henne efter skolan. Självklart ville jag men vi bestämde att vi skulle ta det en dag som passa bättre. Men sen när jag stod och väntade med Monika på hennes buss så kom 16 (bussen hem till Sara) och jag fick ryck och hoppade på. Så jag hängde med Sara några timmar tills jag kunde åka med mamma hem till Nora igen. Det var trevligt, det är det alltid med Sara. ^^ Vi gjorde inte så mycket annat än att tala om massa super intressanta saker och se på tv. Najs najs najs.

Nej för tusan, nu ska jag sova.

Natti och sov gott
Agnes

Ööööh, lite seg kanske.

Jag fattade först nu att det är fredagen den 13:e idag. Jag brukar vara lite seg men inte så här extremt. Aja...

Så hur är det. Har ni haft otur under fredagen den trettonde någon gång. Mer än vanligt då :P



Agnes

Min klass

Sp3d kallas den. Vi har varit en klass i snart två år nu och snart närmar sig studenten. Många känner säkert separationsångest i dessa tider, klasser brukar ju kunna bli ganska sammansvetsade. I min klass är det ca 4 personer som jag aldrig ens har pratat med, hälften har jag kanske utbytt någon mening med. Vi är inte som de flesta klasser, vi är olika grupper med människor som mot vår vilja fått stämpeln "Sp3D."

För ett tag sedan la en tjej i skolan upp klassfotona på facebook, snart taggades det och kommenterades det hej vilt. De flesta kommentarer gäller sp3ds vilda spritfester och hur folk saknar dem, åh de kära klassfesterna skrivs det. Hm, jag minns dem. Ungefär 60 % av klassen var inbjudna. Kan man verkligen använda ordet klassfest då? Skulle inte tro det va.

Misstolka mig inte, jag vill inte festa med dessa människor, jag känner dem inte och många utav ger inte allt för smickrande intryck. Men kalla det för i helvete inte för klassfest!


Sara

God morgon

Jag drömde om ormar i natt. Det var inte najs. Men jag mår lite bättre idag trots att jag är helt genomtäppt, kanske klarar jag skolan i morgon. Idag ska jag försöka få lite mer plugg gjort och eftersom syrran är ledig så kanske det blir till att laga någon mer hälsosam mat. Det är förskräckligt tomt här i skafferina så jag har levt på knäckebröd, glass och choklad de senaste dagarna. Nej, nu blir det till att plugga.



// Sara


iTunes on shuffle

Som jag gjort ett par andra gånger när jag har haft tråkigt så kommer jag att ställa in iTunes på shuffle och skriva vad jag tycker om de första 10... okej vi tar väl 15 den här gången, låtarna som kommer upp :)


Bulletproof - Kerli Mycket bra bra om man ger den en chans.
Love is dead - Kerli Samma som ovan.
Who knew - Pink Mycket fin :)
I hate this part - Pussycat dolls Väldigt vacker, deras bästa om ni frågar mig
What Sarah said - Death cab for cutie Otroligt mysig
The scientist - Coldplay En av mina favoritlåtar
Vergessene kinder - Tokio Hotel Så vacker och sorglig
An deiner seite (Ich bin da) - Tokio Hotel så fin :)
Innocence - Avril Lavigne Så fin och mysig
I will come to you - Hanson En gammal klassiker
Max 500 - Kent Den är speciell men jag gillar den
Rehab - Rihanna En utav hennes bästa enligt mig
Dreams on fire - Slumdog millionare OST Jättefin kärlekssång
Durch den monsun (live från zimmer 83) - Tokio Hotel Åh vad jag skulle vilja se den live
Take a bow - Rihanna jag gillar den



Sara

Like brothers on a hotel bed

Ja, denna titel gjorde mig självklart tveksam första gången jag läste den. Jag är alldeles för avskräckt av all hemsk twincest jag har stött på. Det är hursomhelst en mysig sång av Death cab for cutie. Mycket av deras musik finner jag ganska tråkig men just den låten liksom "What Sarah said" är riktigt bra.


Kunde dock bara hitta en studioversion men den var rätt lik den jag har så det funkar ^^




// Sara


fortfarande sjuk

Även idag har jag varit sjuk, ingen förbättring inom synhåll. Jag kollade nyss på Elephant, den var obehaglig och fin på samma gång. En aning underlig dock. Lite obehagligt med tanke på vad som hände i Tyskland i morse. Skolmassakrar är riktigt läskigt, just för att det är svårt att se på barn som onda människor, och eftersom det oftast beror på mobbning, ack så tragiskt är det i alla fall.

Nej, nu ska jag förflytta mig in på mitt rum, blir tokig på min "familj."
 




// Sara


Tema avföring

PRUTT!

Jag orkar inte vara sjuk längre.. det enda jag orkar är att äta och att sitta vid datorn. Dessutom får jag inte ta min medicin när jag har haft feber så länge så mina leder mår bajs.



Detta kommer att bli min undergång.

Agnes

Onsdag

Hallå.

Jag stannar hemma idag med. Fan vad jag missar massa... Jag får försöka jobba ifatt i helgen sen.  Jag kunde ha åkt till skolan men efter 3 timmars sömn och snart en veckas feber kände jag att det var lika bra att stanna hemma och plugga här ifrån ist.

Kan inte riktigt komma på något mer som har hänt faktiskt. :/ Jag fortsätter med mitt iaf och så får vi se om det händer något under dan :P

Kram
Agnes


God morgon..

Jag har precis krypit upp ur sägen och ska snart dricka en stor kopp te.

Känner mig lite nere, för att på senare tiden har jag varit helt övertygad om att jag har gått ner lite i vikt.. men det visar inte vågen. Så nu vet jag inte om jag orkar bry mig om siffrorna på vågen längre eller om jag ska gå efter hur kläder sitter... Aja inte så himla viktigt för er andra men ändå, det känns lite surt.

Idag ska jag verkligen försöka skriva klart en massa skolarbeten för nu är jag ensam hemma. Igår var min syster hemma också och det funkade inte riktigt att plugga.

Agnes 

Yay

Tror att jag fick till det.. nu har vi ingen profilbild men shit the same :P

A

Asså shit!

Jag har lite problem med designen för tillfället, så skratta inte!


Agnes

Sjuk måndag

Hallå hej !

Stannade hemma idag då min feber inte vill gå ner. Blir varken bättre eller sämre vilket stör mig så in i norden. Jag kräver inte mycket, bara lite aptit och mindre feber..

Ska försöka skriva klart lite arbeten till skolan. När klasskamraterna börjar säga till att jag borde jobba hårdare då är det riktigt illa. Iaf enligt mig, som tidigare har setts som pluggis :/

Aja, det blir nog as bra.

Agnes

Sick

Hej hopp. Natten till igår vaknade jag och var jätteförkyld, inte najs. Hursomhelst hade jag och Kristin bestämt att vi skulle se män som hatar kvinnor, sagt och gjort. Jag kände verkligen att jag började bli riktigt dålig redan i biosalongen, inte blev det bättre av att mina fötter blev dyngblöta och askalla på vägen hem. Filmen var väldigt bra, den följde boken riktigt bra. Idag blir det kurrering med te och varmt bad. Jag vill bli frisk snart, jag sover nämligen jättedåligt när jag ör sjuk.




// Sara

Bokormen anfaller Nora och om ni inte springer för era liv kanske hon kommer och äter upp er.. Om det nu inte visar sig att hon är väldigt trött efter en lång dag med feber och ledsmärtor..

Eftersom jag har legat med feber hela helgen och inte känt för att plugga så värst mycket (läs: inget alls) så har jag läst en del.. Mer än vad jag brukar göra iaf :P

Läste ut en roman idag. I LOVE it! Philippa Gregory heter författarinnan som skrivit en serie böcker som handlar om hovet i Eng................Stopp Agnes, du får inte avslöja ditt töntiga, något läskiga intresse för England under 1500-talet . Det kan användas emot dig en dag... tyst Oo

Jo som jag precis nämnde så har jag läst en väldigt bra kriminalare...

Agnes




Edit: Hyrde idag "Den andra syster Boleyn" You know.. Den är ju baserad på en av Philippa Gregorys romaner :P Tänker låta den spelas om och om igen i morgon. :D Lycka!

Yoho yoho a pirates life for me

Sorry Bill, couldn't resist





Lördag

God morgon.

Jag var hemma i torsdags för att jag hade feber och ont i halsen. Trodde att jag hade blivit bättre och var i skolan igår men nej.. Nu är allt ännu värre.

Så dagen kommer att innehålla en massa vila, te, the sims och läxor som jag egentligen inte orkar med. :/



Fucking Hell...

Agnes

God Natt

God Natt bloggen.

Nu ska jag gå och låsa ytterdörren, så att det tar lite längre tid för min lillebror att ta sig in sen när han kommer hem.
Sen ska jag lägga mig och läsa en historisk roman, Mmmmm mumma! :P

Agnes

Fredag, tre S:en och annat tjat..

Hej.

Ledsen att jag har varit så oaktiv på sista tiden. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om, iaf ingen motivation att göra det.

Just nu så känns det som att det är en hel massa som händer, som jag inte har någon som helst kontroll över. Och det hatar jag.. Jag är inte den som vill ha kontrollen men vill ändå ha klart för mig vad som händer runt omkring och detta gör det hela en aning förvirrande.

Så jag antar att det min fritid kommer att handla om nu några veckor är:

- LÄXOR!
- Planering inför framtiden.
- Städning
( har nämligen hört att om man har reda runt omkring sig så känns allt inom en också mycket mer strukturerat )
- Försöka avstå en massa frestelser, så som godis och fett. (Jag siktar ju mot de tre S:en.. Smal, Smart och Strukturerad.. kan vara så att jag är en bit på väg då några har frågat om jag har gått ner i vikt. :P Kan ju vara så att jag gömmer fettvalkarna väl. ^^)

Ja då vet ni det... Det jag ville komma fram till från början var väl egentligen att jag inte orkar känna ett tvång att blogga utan kommer göra det när jag har lust. När jag känner att jag vill dela med mig av något. :) tror att det är bäst just nu. Det är ju ändå inte så jätte många som läser bloggen nu för tiden :/



Er
Agnes

Skolans egna GossipGirls!!!

Genom diverse rykten och lappar på skolan har jag fått reda på att min skola har sina egna GossipGirls!

Kollade deras blogg idag och måste säga att jag blev glatt överraskad. Det enda jag inte tyckte om var deras fantasilösa bloggdesign, men jag ska nog inte säga så mycket om den saken då vår egen inte är speciellt vacker xD

Men kolla in bloggen om ni är intresserade :P

XOXOKARRO

Agnes

Musiktips, What Sarah said

Det finns inte många bra låtar om människor med namnet Sara/Sarah men här kommer en.


Death cab for cutie - What Sarah said
 


Sara

090304

Onsdag, och ingen matte. Yay. Nej men jag ska nog plugga lite matte i alla fall för jagf har snart matteprov och jag vill gärna klara kursen. Matte är tyvärr inte min starka sida.

Jag hade lite sovmorgon och sedan bar det av till universitetet där vi fick information om olika kurser. Jag vet ju inte vad jag vill bli "när jag blir stor." Hursomhelst verkade media kommunikationsutbildningen rätt så intressant. I allafall när internationellt sammarbete var inblandat. På vägen hem köpte jag en Ben & Jerrys som faktiskt var riktigt god. Det var en med chokladglass och chokladbrowniebitar i. Mums. 

Idag ska jag plugga, städa och träna. Lyckligtvis är eftermiddagen hyfsat ung.

// Sara 


seg dag

Idag är det en seg dag, jag sitter just nu på en tråkig lektion utan lärare. Jag och Kristin har letat runt efter sommarjobb, det går inte så bra ^^ Förhoppningsvis börjar mitt vanliga sommarjobb rekrytera snart. De skulle egentligen föra det den här veckan men jag kan inte hitta något om dte på hemsidan.

Snart ska vi gå och äta, efter det blir det engelska och sedan har jag en lååång teaterlektion.


// Sara

090302

Ja, jag som trodde att våren var här men istället är det en massa snö utanför fönstret.

Idag var min sista lektion inställd så jag begav mig hem för att plugga. Jag tränade i 40 minuter och sedan duschade, jag slog på min lilla dator och slogs utav insikten som jag först drabbats av igår. Den har blivit seg. Oja, det går inte med den speed som det brukade. Därför har jag spenderat största delen utav eftermiddagen genom att köra diverse uppdateringar och virussökningar. Inte mycket att hurra för så det får nog bli en systemåterställning inom kort tid. yay.

Nu ska jag i alla fall sova

// Sara

Filmkväll med tjejerna.

Igår hämtades jag upp utanför Ica av Matilda och tillsammans åkte vi ut till Ås där Malin bor. Hon hade nämligen bjudit ut oss Nora tjejer till sig på filmkväll. Väl där dukade vi upp en massa snarra och väntade tills Carro och Amanda kom.

Det blev en hel massa snack om killar, sex och annat intressant som bara vi kan få att räcka till 6 timmars konversation. Vi kollade då även på Pretty Woman, King Arthur och lite av Pearl Harbor.  Efter det var jag skapligt trött i huvudet kan jag ju säga :/

men kul var det, trevligt att träffa tjejerna. Synd bara att inte Frida och Evelina kunde komma.

Puss på er flickor och tack för kvällen!


// Agnes

Söndag.

Hej.

Idag har jag mest suttit och kollat på film faktiskt. Det blev en hel massa timmar framför Shool of Rock med Jack Black. Jag har alltid älskat den filmen. Blir så himla glad av den. ^^ All musik får en att vilja stå på en stor scen och bara låta all energi flöda ut i form av sång. Haha flumm!

Jag har också suttit en hel massa framför datorn, konstigt nog. Har fixat med lite bilder som jag har på datorn samt lyssnar på musik som får mig att må bra.

Jag borde ha pluggat massa matte för vi har prov nu i veckan, men natten är ju ung. Jag har all tid i världen på mig!

Agnes


RSS 2.0