Ett år idag

Idag är det ett år sedan Bill Kaulitz opererades. Jag minns att det var en väldigt jobbig dag eftersom man oroade sig som fan. Stackars Georg som fyllde år dagen därpå. Kan inte varit hans roligaste födelsedag. Hursomhelst är jag glad att allt gick som det skulle och man lärde sig att uppskatta musiken ytterligare. Allt är inte för evigt men jag kommer att få njuta av min favoritmusik ett bra tag till, förhoppningsvis.





// Sara

Kommentarer
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

åh för ett år sen va jag i thailand och ojade mej över att jag missade konserten i sverige, helt ovetandes av vad som hade hänt....



sv; tror det e nått dygn iaf :/ usch...när ja va på hammerfall räckte det att komma en timme innan :) så skulle det va!!

2009-03-30 @ 10:52:10
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

sv; ja vatt lite chockad när min kompis sa att det inte vart nån konsert för han hade opererats...snacka om att ja skyndade mej till datorn för att höra va som hänt!!

usch det e ju helt sjukt, flera dygn :/ man vill ju vara någorlunda fräsch!!

men vilken är din favvolåt?? :)

2009-03-30 @ 13:11:39
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

sv; hm...jag älskar alla :) men en som är extra speciell för mej är "an deiner seite"!! funderar på att tattuera in "an deiner seite...ich bin da" på foten :) och monsoon va den allra första låten jag hörde, sen var jag fast :) spring nicht va den första tyska jag hörde, helt underbar!! sen hittade ja en för ett tag sen som ja ej hade hört, wir schliessen uns ein...grym!! men som sagt, älskar alla, det finns en låt för varje tillfälle/humör :)

2009-03-30 @ 17:57:32
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: Sara

så söta där, små :) åå jag älskar TH



sv: I know :D

2009-03-30 @ 19:13:46
URL: http://sarahogbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0