Tisdag v18

Idag har väl dan varit sådär. I skolan var allt bra men sen jag kom hem har jag kännt mig något nere. Varför vet jag faktiskt inte men allt är inte hundra. Det känns som något hemskt har eller ska hända. Hoppas inte !


Annars har jag mest grejat i mitt rum idag. Städat undan allt PA material och massa annat.. skönt när det är lite ordning. :)


Agnes

Måndag v.18

Hej Hej.

Idag blev det en riktigt kort skoldag. Började 8 och hade bara en lektion, så jag var hemma redan vid 11. Jag har tagit det lugnt och kollat på Dollhouse.

:D


Agnes

Bröst

Jag och min bror disskuterade precis varför det är så speciellt med bröst. Jag menade att hälften av jorden befolkning har dem och att det därför inte borde vara någon stor grej. Då, ja då får jag världens konstigaste motargument.
"Ja men brösten är den enda kroppsdelen på kvinnan, förutom ögonen, som kan se tillbaka på en"

Jag dog en smula xD




Agnes

Ny design

Vad tycker ni om nya bloggdesignen???

Agnes

Min klänning är klar :)

Min mormor har sytt en klänning som jag ska ha på balen, och idag blev den klar :D Najs najs najs.


Tack mormor! <3


Agnes


grill i går och slapp idag.

Hallå hallå.

Igår grillade jag, Sara, Hanna, Pierre och hans Linnea hemma hos Hanna. Det var trevligt. Vi åt gott och kollade på Robinson. EN mysig lördagskväll helt enkelt. Jag sov hemma hos Sara för att sen åka hem i morse.

Slapp dag idag utan en massa måsten egentligen. Ska ta och plocka iordning i mitt rum lite så slipper jag det i veckan.


Agnes

Betyg i projektarbete.

Detta är absolut sista gången som jag nämner mitt PA. Jag vet att jag sa det för länge sen, men ville bara berätta att jag fick tillbaka mitt från handledaren idag. :) Det blev ett MVG iaf. Gud vad jag är glad för det. Jag hade nämligen räknat med ett G, möjligen ett VG, men aldrig ett MVG. Så det är jag riktigt glad över :D




från skapandet att mitt PA ^^


Agnes

Natti

Jaha, då har man klarat av ännu en dag. Hände inte så mycket idag faktiskt. Sket i ett matte prov som jag får göra i morgon ist, skällde lite på Isabel och febrade mig igenom eftermiddagen. Inte så mycket nytt alltså.

Nu känns allt dock ganska bra, lagom till sängdags :P Så jag ska lägga mig och läsa Sara och Hannas roman :)


God natt
Agnes

onsdag :)

God morgon :)

Idag är det onsdag och jag ska till skolan. Det blir en kort dag då vi börjar halv 10 och slutar vi 12 nånting ^^ det är najs.
Det är meningen att jag ska göra matte prov idag, men jag tänker fråga om jag kan göra det i morgon ist. Jag har på något sätt lyckas missa alla genomgångar och är inte alls klar med vad vi ska ha på provet. Vi får se hur det blir.

Måste springa!


Agnes

Min dag

Ja, det var ett tag sedan jag var inne här, har i´nte haft ork på sista tiden. Av många olika anledningar. Hursomhelst ska jag berätta vad jag har haft för mig sedan sist.

På senaste tiden har all den tid jag har suttit framför datorn gått åt till att bevaka situationen Tom vs. stalkers. Det har varit hemskt och intressant på samma gång. Jag har sett så mycket kärlek och så mycket hat då detta ämne hanterats och till min stora lycka har medierna runt om i världen tagit Toms sida efter att ha sett bevismaterial och vägt de båda sidorna. Till och med TH-hataren Perez Hilton har tagit Toms sida efter det första blogginlägget där han kallade Tom för Chris Brown 2. Det gör mig glad och lättad, kanske kan ryktet räddas. Det gör mig dock ledsen att killarna ska behöva utstå sådant endast för att de lever sin dröm och ger oss underbar musik. Jag beundrar deras tålamod. Det Tom gjorde var ingenting mot vad jag skulle ha gjort. Hade folk gett sådana bilder som de gav till hans mamma till min mamma, kastat ägg på henne och hotat mig med en mardörd, samt trakasserat inte bara min familj och mina vänner utan hela grannskapet skulle jag spöat skiten ur dem.

Tillbaka till mig och vad jag har gjort ^^
 
Igår var jag och handlade med mamma och syrran, det blev tre par lovely shoes och lite kläder. Najs najs najs.

Idag har jag haft en helt vanlig skoldag med Svenska, Religion, Engelska och Teater.


Küss

Sara

Projekt: Sommar rum!

Jag har påbörjat ett litet projekt kan man säga. jag har under flera år nu haft ett ganska mörkt rum. Mycket ek möbler, rött, guld och svart. Jag älskar de färgerna och tycker verkligen om mitt um men på senare tiden har jag dragits till ljusare färger. Jag tror att jag behöver lite ljus i min vardag för att må bra just nu och varför inte börja med sovrummet :P

Så, jag har plockat undan lite mörka prydnads saker och sparat dem i ett säkert skåp. Jag har bytt mina möka lakan till vita med blå inslag. Ja, jag har tagit bort det som är som mörkast i mitt rum.

Nu sitter jag och skriver ut bilder på fotopapper. Fina bilder som jag har samlat på mig från flickr.com bland annat. Några bilder är på vänner, men också mycket annat.

    

Vi får se hur det blir ^^


Agnes

Förlovningsfest

Igår var jag på förlovningsfest. Det var min fina vän Amanda som förlovade sig med sin Johan.


Det blev en hel del dans ^^

   
Frida et moi

Jag och Frida tog sällskap dit och hem, sen så sov hon här i natt. Det var mysigt, jag tycker om min Frida trots att vi inte ses så ofta. Puss på dig!



Men tack alla för en bra fredagskväll. :D





Agnes

lördag

God morgon, eller god lunch kanske :P

Idag blir det främst plugg som gäller. Jag ska också upp till mormor och greja på min balklänning. Om det blir som det ska så blir det en midnattsblå cocktail klänning. Jag orkar inte ha en "prinsessklänning" , tycker desutom inte att jag passa i sånna. Så en enklare klänning blir nog perfekt. :)

Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Vi får se ^^



Kram
Agnes

Jag hatar dem, och de handlingar de utför

Ja, hata är ett starkt ord och kanske bör jag inte använda det. Jag gör det i alla fall.

Även om man inte är ett fan av Tokio Hotel så kanske man vet att de har en väldigt enorm och extrem fanbase, detta irriterar många och får dem att ogilla bandet. Jag kan faktiskt förstå det till viss del, jag vet att den sortens fandomar kan vara oerhört irriterande.

Men nu ska jag inte prata om fansen, utan vissa som påstår sig vara fans men är någonting ännu värre, de är stalkers.

När man är känd kan man få stå ut med paparazzifotografer och tjejer som hänger i området där man bor, lite får man ju ändå lida för konsten. Men, ibland går sådant för långt, alldeles för långt.

Kanske har ni hört om Paula Abduls stalker som tog livet av sig i hennes trädgård, eller kanske mannen som skjöt John Lennon. De flesta har nog det. Det är människor som går utöver beundran för sina idoler, de som tappar gränserna. Det måste vara någonting annat som ligger bakom och orsakar detta beteende. Jag vet inte.

Jag var inte så välinformerad om "stalkers" innan jag blev aktiv inom TH-fandomen. Tro mig jag har stött på en del psykfall.

För inte så länge sedan lades det upp ett ljudklipp på youtube då en tjej spelat in på mobilen hur hon provocerade Tom Kaulitz, gitarrist i Tokio Hotel, till att skrika på henne. Han gjorde klart för henne att han inte ville ha henne hängandes utanför sitt hus och att han inte tänkte ge fler autografer eller bilder till henne (notera order FLER), ett fall då Bill snäste åt någon på en flygplats har även rapporterats för ett par månader sedan, denna tjej ska ha förolämpat honom verbalt och då bemötts på samma sätt. Det finns filmer från tjeer som sitter i buskarna utanför deras studio och deras hem för att försöka fånga dem på bild, häromdagen ska några ha vandaliserat deras egendom för att dra till sig uppmärksamhet.

Tjejer har låtsas vara deras föredetta flickvänner och älskarinnor i pressen och deras släkt, vänner och grannar trakasseras.

Idag/igår ska en 21 årig tjej från Frankrike som spenderat tid i Tyskland då hon vid upprepade tillfällen har trakasserat Tom ha blivit slagen på en bensinmack. Hon hävdar att hon och hennes vänner ska ha bett Tom som kom dit med sin bil om en autograf varefter han slängt ut en cigarett genom rutan som hon tog upp hon ska sedan ha brännt hans lack eller däck med den. Efter det sägs det att Tom kom ut ur bilen och "bitchslappade" henne innan han hoppade in igen och åkte. Hon ska ha fått en blåtira, yrsel och tillfällig dövhet på ena örat. På nyhetssändningarna håller hon och hennes vänner kläder för ansiktena.

Det är INTE bekräftat att Tom har gjort detta och fandomen i sig är tveksam, tjejerna brukar alltid filma eller ta kort när de ser killarna men inget sådant material finns tillgängligt på nätet. Antingen är de chockade och lägger inte upp det eller så existerar det inte. Förhör om händelsen sägs hållas idag.

Det som gör mig förbannad är dessa tjejers otroliga brist på respekt för folks privatliv. Om denna tjej har blivit slagen av Tom var det självklart mycket dumt gjort av honom MEN, vad är det för fel på denna människa som förföljer honom? Samma gäller alla de andra som gör samma sak. Det är en sak att be om autografer och kort när de är på turné, när de jobbar. Men ledighet är ledighet, gång på gång försöker dessa tjejer provocera fram en reaktion för att bli ett så kallat BNF (Big Name Fan), vilket i deras kretsar anses fint. Att vara någon killarna och andra fans känner igen, det spelar ingen roll om det är i en positiv benämning eller ej. Detta får mig att tveka på om detta någonsin ägt rum. Jag har läst att det är vanligt att folk med denna besatthet ber en vän att slå dem och sedan anklagar objektet för deras besatthet för att de ska kunna mötas i rätten face to face.

Jag tänker på alla de som inte vet hur knäppa många fans är som kommer att tro att Tom hoppade på en oskyldig flicka och slog henne utan anledning, deras åsikt om honom och bandet kommer troligtvis att påverkas. Detta är något som kan förstöra en karriär, flera i själva verket.

Jag hatar de som saknar respekt för folks provatliv. Skulle jag ha varit Tom Kaulitz eller hans bror skulle jag ha flippat ut för länge sedan och spöat upp dem för länge sedan.

Jag hoppas för Toms skull att hon ljuger men inte för hennes, kommer det fram att hon gör det kommer hon att få ett helvete, kanske kommer det likna det hon och likasinnade gör mot dem de säger sig älska.



// Sara

torsdag

Idag har det varit skola som gäller och det var en helt okej dag faktiskt. Soligt och bra ^^

Nu ska jag sätta mig och plugga för jag har lekt med min gitarr sen jag kom hem. Först ska jag nog äta lite så jag orkar ;P

I morgon lämnar jag in hela mitt PA. Skönt!





Puss på er
Agnes

Musiktips

Pink - I'm not dead


"I'm not scared, just changing"


// Sara

Jag är tillbaka!

Ja, det har inte blivit något bloggande nu när jag har varit hos pappa, den här datorn uppnår inte direkt mina vildaste förväntningar. Hursomhelst ska jag berätta lite om min påsk.


I torsdags begav jag mig ut till Glanshammar för att träffa min vän Josse, hon tog hand om sin syrras häst ¨så jag stannade till hos min pappa där Josse och hennes syrra kom och hämtade mig på eftermiddagen. Jag fick åka baklucka med den galna hunden Ozzy som gjorde sitt bästa för att slicka mig i öronen. Hemma hos Josse tog vi det lugnt och pratade, vi syns ju inte alltför ofta så vi hade en del att ta igen.

Efter ett par timmar ringde Josses mamma, de var hemma hos oss så det var bara för mig och Josse att hoppa på den sistnämndas moppe och dra hem till mig och käka grillat. Mums.

På fredagen blev det påskmat och även på lördagen, det firades med släkten här. På lördagen hade en vän till familjen (från början till Josses syrra), vIrre, fest hemma hos sig. Jag, Josse, Josses syrra Jessica och Jessicas kompis Sandra värmde upp med påskmat, Asti och snaps hos "my extended family" innan vi hoppade på cyklarna och begav oss några kilometer bort, jag med en förfälig punka. 

Festen var ganska lugn men folk var rätt fulla. Vi hängde mest i soffan dit folk kom och gick. Jag hade en mycket intressant diskussion med en snubbe om existensialism. Han satt och sa att all kristna var dumma i huvudet eftersom alla vet att evolutionen har ägt rum. När han frågade mig om min åsikt sa jag att jag med tror på evolutionen men att det är vad jag har valt att tro på liksom alla har rätt att välja sin egen tro. Ingenting kan ju ändå bevisas till fullo. Vi vet ju i själva verket inte om vi existerar. Vi kunde lika gärna bara vara en idé eller en illusion. Bevis vi har gäller eftersom vi väljer att tro på dem. Först sa han att jag var dum i huvudet, jag log bara åt honom och bad honom tänka på det. Han var tyst i två minuter innan han konstaterade att jag är ett geni. Först sa han att jag var bra på att snacka även om jag inte visste vad jag snackade om, sedan övergick han till att tro på vad jag tidigare sagt och deklarera det högt.

Jag fick även hörta att min mamma är den snyggaste tjejen i Örebro, det känns ju uppmuntrande, är inte första gången dock.

På söndagen blev det den årliga fyrhjulingsturen. Släkt och vänner samlas och åker och grillar med fyrhjulingar och tillhörande kärror. Alltid lika trevligt.  


Jag hoppas att ni andra har haft en superbra påsk, det hade jag.


// Sara

Idag blir jag vuxen :D

Hehe kanske inte riktigt men jag ska flyttas över från barnavdelningen till vuxen reaumatologen på sjukhuset. Kanske låter as töntigt men det är lite skrämmande. Jag känner mig hemma på barn, har liksom varit där sen jag var 11 så :/ Men det blir nog as bra. :) Hehe ska åka med bussen in om nån halvtimme och möta mamma, sen gäller det ^^

Önska mig lycka till ^^


Puss
Agnes

Besviken.

Oja, jag är lite besviken när det gäller era kommentarer. Mmm bara någon enstaka som tar intiativet och skriver några rader. Fy på er! Citerar Gustav Strömberg den store magikern "Gör om gör rätt!"

;P


Puss på er
Agnes

Flugor och barnsliga lekar (video)

Jag vill ha sommar! Med grillning på en liten gård inne i stan, med kall potatisgratäng och barnsliga lekar. Till och med flugor och förnedrande videos skulle uppskattas :P




Agnes

Hatar Youtube!

Just nu så hatar jag youtube. Ja, jag vet att hatar är ett starkt ord men jag tycker också att det passar in väldigt bra just nu.
Jag har nämligen gjort en video med min klass, men eftersom jag inte ville ha den helt osamanhängande la jag till musik. Vilket vem som helst kan förstå. Dock tar youtube bort ljudet från min video bara för att det inte är min egengjorda jävla låt. Jag tror inte att många kommer att se den här videon så hur kan det spela någon roll om jag har en låtsnutt med ?!

Bajs





Agnes

Sommar sug. (video)

Titta vad jag hittade :D Det är från att vi var i Göteborg förra sommaren. Vi bara måste dit igen tillsammans. Det var riktigt najs!






Agnes

Vår klädd :D

Idag är det verkligen vår. YAY!

Jag har klätt mig i kjol och linne, utan leggins. Det ni :P Det kan bli lite kallt att gå ut så men då drar jag på mig ett par strumpbrallor eller nått ^^ Satt ute i går så nu har jag lite fräknar och det är najs :P


Är det någon som har sett Sara på sista tiden ?? Må hon vara hos sin pappa kanske Oo Hmm.. Fortsättning följer..



Agnes


Konstig dröm

Varning för ett väldigt långt inlägg, jag funderade först på att ge ut inlägget som bok :P


I natt hade jag en så konstig dröm. Det var inte så att det som hände var så surrealistiskt men det var annorlunda från vad jag brukar drömma. Vanligtvis drömmer jag bisarra drömmar där det inte händer så mycket, de är ganska sega. Till exempel att jag går genom en lång korridor och gömmer mig för människor jag inte gillar, samtidigt som jag letar efter en munk, eller att jag är gravid men glömmer bort det för att jag måste göra klart mitt projektarbete. Typ sånna drömmar.

Det började med att det var skolavslutningsdagen och jag och Sara hoppade av 16 bussen vid järntorget i Örebro. Jag vet inte var vi hade varit men vi hoppade iaf av där. På järntorget hade det samlats massa människor från Karolinska och jag ställde mig vid ett bord för att ta fram kameran. Då kom Anton från min klass fram och frågade om jag ska följa med till McDonalds. Matglad som jag är tackade jag ja och vi började gå mot Donkan (Sara fick självklart också följa med, jag skulle aldrig bara lämna henne.. inte ens i en dröm :P) Plötsligt kom jag på att jag lämnad min väska på torget och bad de andra att fortsätta så kommer jag ifatt när jag hämtat väskan. När jag hittat mina saker, vilket tog lite tid för en gammal klasskompis från lågstadiet hade tagit mina pengar och jag var tvungen att slå honom lite, då fick jag ett sms från Anton som var mycket förvirrande. "Kjoåm ej to Donkan hklumtih om du lajfb inte vill betala 15489500000 kr för ebn hamburgare!" (typ). Jag svarade med ett "VA?!" men fick aldrig något svar :/ Värsta dissen xD

Sen kom en del i drömmen då jag var med i typ Bachelor med lesbiska tjejer. Jag fick lite dåligt samvete att jag var med för jag var ju inte lesbiskt och jag var liksom tjejen som de tävlar om. Satt jätte länge och skickade sms och bad om ursäkt och ställde in en massa dejter. Hmm..??

Sen kom en annan grabb som jag aldrig har mött, vi stod och snackade om hans snygga mockajacka ett tag och sen sa han att min parkeringstid hade gått ut på bilen och att jag borde flytta den. Jag började leta efter denna bil som jag inte kände igen och tänkte att detta kunde bli lite krångligt för jag har ju aldrigt kört förrut.


Plötsligt var jag i några gränder som såg ut som de i Gamla Stan in Sthlm men jag var helt klart i Örebro. Överallt fanns det butiker som sålde balklänningar och jag fattade inte riktigt varför jag inte köpte en klänning där. Då gick en flicka i min ålder förbi och såg helt rödögd ut. Jag vände mig om och frågade:
"Hur är det?"
Flickan brast ut i gråt och förklarade att hennes föräldrar skulle skilja sig och att hon precis fick veta det.
"Vill du ha en kram?" Frågade jag helt random men hon tackade tvekande nej, för hon kände ju inte mig. Jag erbjöd att hålla henne i handen ist och där stod vi sen och höll hand medan hon samlade sig efter gråtandet. Nu kommer det allra konstigaste.
"Tack Carro" Sa flickan.
"Hur vet du att jag heter Caroline?"
"Det vet jag inte, men du ser ut som en Caroline"
"Jag heter inte Caroline"
xD
Sen sa vi hej då och jag gick därifrån. Slut.


Jag sa ju att det var ett långt och konstigt inlägg, möjligen väldigt onödigt också men det är så att här hemma får vi inte berätta om våra drömmar. Familjen har tröttnat på att jag alltid ska göra det så..... jag skriver av mig lite här ist :P



Agnes

Isis

Liksom så många andra brukar jag titta på Top-Model. I varje säsong är det ju någon man hejar på och jag minns min favorit från förra säsongen. Jag var knappast den enda att fascineras av Isis King som inte bara hamnade i top-model då hon utmärkte sig i bakgrunden på fotona från året innan utan även var den första transsexuella tjejen att delta.

Jag minns hur arg jag blev då jag såg Isis mobbas av några av de andra i huset och hur mycket respekt jag fick för henne då hon fortsatte försöka. Jag blev oerhört chockad då hon åkte ut eftersom hon var en av de som jag ansåg var mest talangfulla, hennes sista bild var inte alls lik henne.

Jag läste för ett tag sedan att Tyra genom sin talkshow såg till att Isis fick sitt könsbyte och bestämde mig för att kolla på avsnittet då hon var där.

Jag hittade det första där hon deltog på youtube. Där konfronterade de den största mobbaren Clark och Isis, Tyra och publiken visade tydligt vad de tyckte om sådana handlingar. Jag kunde inte låta bli att le inombords. Usas skickligaste läkare inom området erbjöd sig att ge Isis operationen och hennes lycka var total.

Jag kom sedan över ett senare avsnitt efter operationen då Isis fick göra om photoshooten som fällde henne, orsaken var att hon kände sig osäker på positionerna i bikini då hon inte var säker på att hon skulle se ut som en kvinna. De nya fotona var fantastiska och Isis visade upp sin pojkvän som friade till henne. Det var väldigt fint och jag blev verkligen glad.

Det är dags att vi omdefinerar samhällets syn på skönhet, och stereoyperna det innebör. Skönhet finns överallt. Och de som kallade Isis King för "hårig man,", "he-she" och "det" kan ju bara gå och gömma sig under nån sten.





// Sara


Vår

I dag kände jag för första gången i år att det verkligen är vår. Jag kanske till och med har blivit lite solbränd. Vi begravde farmor idag, det kändes ok.

Annars har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt med familjen. I morgon blir det Bodaborg :)



// Sara


God morgon

Jag vaknade rätt sent idag vilket var väldigt skönt. Nyss kollade jag på Ugly Betty som jag faktiskt tycker är rätt bra. Det är tråkigt att det går så många teveserier att man inte hinner följa alla.

Jag funderar på att äta lite frukost snart, det vore gott.




// Sara

Hej hopp

Jag har varit hemma hos pappa de senaste dagarna där vi har haft lite strul med internet. Men bara lugn, jag lever ;)

Det är grymt skönt med lov måste jag säga. Jag ser verkligen fram emot att ligga och dra mig till långt in på förmiddagen i morgon, najs najs najs.

Påtal om najs kommer jag att spana in Cherrytree records hemsida i morgon. De har nämligen utlovat ett litet meddelande från Mr Bill Kaulitz himself, det är mycket möjligt att det bara är ett "hej allihop, tack fö erat stöd, vi jobbar hårt med nya skivan som kommer någon gång snart"-meddelande men jag hoppas förstås på ett namn. Vilket namn, kan man undra. Namnet på den nya skiva nförstås, hittills kallas den i de intresserade kretsarna för "drei" (tre), eller "Rewind" som grabbarna titiulerar den på den senaste DVD:n. Nyfikenheten är enorm.

Hursomhelst ska jag nog ta och sova nu, hoppas på lika najs drömmar som jag hade natten till idag.


Godnatt

// Sara

söndag

Idag är det söndag och jag ska nog bara vara hemma. Förmodligen skriva på min PA rapport. Ska nog också fixa lite ljusa slingor i håret nu när det är vår ^^

Emma & co kom hit igårkväll och kollade på Robinsson med oss och fikade lite. Det var iaf mysigt att få se henne en sväng.


Kram
Agnes

lördag, första dan på lovet ^^

Hallå.

Nu har vi äntligen påsklov och det är ett välförtjänst sådant. :)

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt. Det behövdes kan jag säga. Ikväll kommer förmodligen Emma hit en sväng. De är i stan och grejar i sin sommarstuga då de egentligen bor i Tyresö. Men hon kommer iaf hit och jag antar att det blir en massa snack och uppdatering.

Höres
Agnes

Ett år sedan

För ett år sedan vid den här tiden skulle jag troligtvis stå och hoppat utanför Hovet, skrikande och peppad till max. Nu blev det ju inte så... Kanske borde jag ha deppat men nej det tänker jag inte.


Allt kunde ha gått fel, för ett år sedan förberedde jag mig på det värsta. Att det inte skulle bli något mer Tokio Hotel. Att jag skulle ha varit så nära att se dem men snubblat på mållinjen och fallit, djupt. Att det inte skulle bli någon mer musik från mitt absoluta favoritband.

Jag firar det idag, allt som jag inte går miste om. Det finns ju alltid "om", men om allt går som det ska kommer det inte dröja allt för länge innan jag håller i en skiva som kommer att vara underbar, det är vad jag tror. Jag kommer att de dem live jag kommer att känna all den glädje jag missade och tack vare det så himla mycket mer glädje. Idag bar jag en Th-tröja, det orangea bandet jag hade som armband förra året och jag mötte världen med ett leende.

Wir sterben niemals aus, vi dör aldrig ut.




// Sara

Favorit i repris:

2008-12-13

JO, min bror vad med i luciatåget på vår skola i går och då sjäng de den här låten. Jag kollade upp den på Youtube och hittade dessa skillade unga män.  xD




Agnes

solig torsdag

Hej hallå.

Idag är det torsdag och en av de skönaste dagar jag haft på länge. Jag vaknade av att solen smög sig in genom parsiennerna. Klockan 8 redovisade jag mitt PA för några mellanstadie elever och skapade lite fin konst med dem :)

Sen började skolan vid 12.30 med en matte lektion. Dock skulle vår lärare på en annan redovisning så jag och Anton satt mest och snackade om att jag var arg och ville slå barn, hehe det är humor det xD

Sen gick vi ett gäng och köpte glass för att fira den fina dan och att det snart är lov.

Jag avslutade dagen i biblioteket tillsammans med Pierre och Isabel och ett av våra skolarbeten.

Nu ska jag skriva ett tal tills i morgon. Är lite nervös faktiskt :/ Jag är nämligen inte den bästa på att hålla tal...



Agnes

PA PA PA PA PA PA Pa pa pa pa ap apoa papapappa...

Jag vet att jag sa att jag inte skulle nämna mitt projektarbete igen eftersom det blev så uttjatat. Men nu måste jag bara.

JAG ÄR KLAR! :D I morgon ska jag till en mellanstadie skola för att redovisa arbete och sen ska jag bara pussla ihop en rapport. Det är lite sent ute men bättre sent än aldrig som man säger.

Men det känns bra och snyggt blev det också. Jag får nog ta och lägga upp lite bilder sen som jag har tjatat om PA:t.



Nu ska jag lägga mig och sova så jag är pigg och taggad i morgon :P

Kram
Agnes

Studentmössa

MIn studentmössa kom häromdan. Jag tycker att de ser rätt löjliga ut, men jag känner inte heller för att bryta traditionen.



// Sara

Min Th samling

Shit vad nördig jag är. För ett oar veckor sedan la jag alla mina TH-grejor (förutom de som sitter på insidan av mina garderobsdörrar) på golvet och tog ett kort.

Resulatet:




// Sara

Idag lyssnar jag på

Ja, jag lyssnar som vanligt på mycket. Men här kommer lite som jag lyssnar på idag.

Everything we had - The Academy is...
 

Forever or Never - Cinema Bizarre (jag valde denna video då Bills armsvett roade mig xD det var dock inte där jag hittade låten) 
 

Unusual you - Britney Spears (Jag gillar den faktiskt :))




// Sara

April april

Jag kom just på en sak. Jag kollade på Vakna med the Voice på teve i morse. Där berättade de att Jakob fåt sparken efersom han visade rumpan för några tyska chefer. Jag trodde dem förstås. Men, trots att jag gått omkring och lyssnat kritiskt till det mesta jag hört idag inser jag först nu att det säkerligen var ett aprilskämt. Liksom vad är oddsen att man får sparken bara sådär den 1a april? Jag gick iaf på det xD


Efter den korta skoldagen gick jag, Agnes, Hanna och Kristin på Donkan. Najs najs.


Lite sorgsen är ju trots allt dagen idag, Det är nämligen Fred och George Weasleys födelsedag. Ingen annan dag skulle väl duga?




// Sara

God morgon

Jag mår bättre idag så det blir skola för min del. Detta är dock en kort dag så jag slutar tidigt, najs naj. Sen blir det väl plugg och så men inget allvarligt. Kanske bloggar igen lite senare :)

Btw så skiner solen ute, jag tror jag ska ha på mig kjol.



// Sara

RSS 2.0