Sweet little eyes

Min mamma berättade för ett par veckor sedan at det var ett smeknamn min gudmor hade på mig då jag låg i mammas mage. Anledningen var att de under sommaren åkte runt i hennes Amazon och spelade Fleetwood Macs låt Little lies på repeat. Men min gudmor hade tydligen hört fel på exten eller nåt för hon sjöng alltid sweet little eyes och bestämde sig för att det var jag.

Mamma hittade låten på youtube och spelade den för mig, här är den ;P




// Sara

Laddar

Ja, som Agnes nämnde är det bal ikväll. Jag som är ledig taggar med musik och rullar i håret hot, not so much.


Igår fick jag äntligen lähha händerna på mina efterlängtade Fashion Against Aids tröjot. Det blev Tokio Hotel, tjej och killmodell och en grå med Fashio Against Aids- trycke på. Najs najs najs




// Sara


Bal imorgon

I morgon ska jag och Sara på bal. Trodde först inte att jag skulle det, bal är väl inte min grej tänkte jag. Men jag blev som vanligt övertalad och vipps stod jag där med en guldig balbiljett. Om jag ska vara ärlig så är jag glad att jag ska med, det verkar vara flera från klassen som ska dit, och jag vill passa på att träffa alla så mycket som möjligt innan studenten. Jag är konstigt nog lite nervös. Jga borde ju inte vara det eftersom det inte finns så mycket att vara nervös över men det är lite pirrigt i magen.

Agnes

hej hej

Hej. Det var länge sen.
 
Fatta att vi tar studenten om dryga en vecka, helt sjukt!
Det är del därför det har varit så tunt på bloggandet. Har varit en hel massa att göra i skolan och det har inte varit lätt kan jag säga. Satt in i det sista och skrev olika bokanalyser och kriminologi arbeten. Skickade in det sista en halvtimme innan betygen skulle vara satta xD Jag vet inte om det räknades då men tänkte att det var lika bra att skicka.

Jag ska i alla fall försöka blogga lite nu när det kommer hända en massa roligheter i skolan och jag inte har skolarbeten att tänka på.

kram
agnes


natt

Ja, det är väl det nu. Ska snart sova. Idag var Agnes här en sväng, trevligt :) Och så sydde mamma klart min balklänning. Den blev precis som jag ville. Nej, nu blir det att krypa till kojs.


Godnatt

// Sara

Dagen

Idag var det inte mycket till skoldag, jag fick lite matte gjort i alla fall. Sedan var det upp på stan med Kristin en kort stund.

Eftermiddagen har tillägnats pluggande. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och mitt huvud är tomt. Inte de bästa förutsätningarna men det kunde ju varit värre. Jag har ju inte brutit båda händerna, vilket hade komplicerat pluggandet ytterligar. Men då hade ju iof haft en legitim anledning att låta bli.


// Sara

Recessional - Vienna Teng

Denna vackra sång lyssnar jag på om och om igen på Spotify, hittade inte någon superbra version på youtube. Men den är för vacker för at ine delas. ¨Så här kommer den, live.




// Sara

Hej

Jag antar att jag bör förklara varför jag inte blogga ofta längre.


Jag bloggade länge för att jag kände at jag hade ett ansvar att göra det. Har man en blogg bör man ju liksom hålla efter den. Och visst tycker jag om att blogga, ibland.


På sista tiden har jag tyvärr inte haft ork eller tid att ta hand om mig själv och då är det inte konstigt att bloggen blir det första jag sätter åt sidan. När man inte orkar med läxorna och ens att träffa sina kompisar då känns det meningslöst att även i skrift försöka hålla upp en fasad som jag knappt orkar hålla uppe bland folk.


Vad är problemet då? Vad är för fel på mig? Troligtvis inte mer fel än på alla andra, men bara för att jag inte gnäller betyder det inte att allt är okej.


Jag tar skit, ofta. Jag blir sur för småsaker, ofta. Men jag säger det inte högt. Jag tycker inte at det är relevant. För sanningen är sådan att jag inte tycker att jag förtjänar det. Jag vill inte daltas med och jag vill inte att folk i min närhet ska ta illa vi sig av detta. Det är bara fakta. Jag tycker inte om mig själv. Nu var det sagt. Jag har inte gjort det på många år. Ingenting jag gör kan nå upp till de krav jag sätter på mig själv. Säger någon att jag är ful eller korkad tar jag det som fakta, inte som andras åsikt. Vartenda litet klagomål, varje förolämpning fastnar. Om folk verkar sura så tar jag på mig skulden, jag försöker alltid vara till lags och lyckas ändå aldrig.


Jag känner inte mig själv, den jag har blivit och under andra omständigheter skulle jag nog ha varit annorlunda.


Skulle jag få välja skulle jag vara någonstans helt ensam under en lång tid. Utan att behöva låtsas vara någon jag egentligen inte är. Utan ett behov av att vara till lags. Tro inte att jag inte bryr mig om er alla, det gör jag och kanske är det därför min fasad finns. Problemet är att jag tappat bort mig själv. Men, endast jag kan finna mig själv och jag vill som jag tidigare nämnt inte ha massa ord av medkänsla. Jag vet vilka mina vänner är och jag vet att ni bryr er. Detta inlägg är bara för att jag ska slippa berätta, jag vet at vissa undrar. Kanske ni undrar vart gnistan tog vägen, den fanns inte där från början.


Jag ska ta mig ur det här och jag ska göra det själv. Endast jag kan finna vem jag vill vara och vad jag ska göra med mitt liv. Jag började med att säga sanningen.



// Sara

Jaha..

Jag har tydligen blogg paus ^^ Så ni vet.

Ni får väl säga till om ni överhuvudtaget vill att jag börjar skriva igen. Känns onödigt om ingen läser. Iofs ska den vara för min egen skull men jag vill samtidigt att den ska läsas.



Kram
Agnes

hallå hallå

Aaaah, mitt internet på den bärbara funkar inte :( Kanske är bra iofs. Jag borde ju plugga.

Det ska jag göra nu. Jag har ett trevligt religionsprov i morgon som jag måste förbereda mig till.

i morgon ska vi också spela in en film på svenskan :P Kommer bli najs. :D




puss
Agnes

Hej hopp

Jag är dålig på att blogga I know xD Jag skyller på de senaste dagarnas dregland ^^ Jag menar, Titta på dem!! Fierceness all over



Sara

In any other world - Mika



In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remnants

Smile like you mean it
And let yourself let go

Cos it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

I tried to live alone
But lonely is so lonely, alone
So human as I am
I had to give up my defences

So I smiled and tried to mean it
To let myself let go

Cos it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Cos it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Say goodbye to the world you thought you lived in [x2]
Say goodbye

In any other world
You could tell the difference


Sara

HAHA xD



Jag är för trött för mitt eget bästa just nu xD



Agnes

God morgon

Goddagens :)

Självklart var jag tvungen att bränna mig igår när jag och Sara låg ute och picknickade. Trots solkräm :/ Glad att ansiktet klarade sig ganska bra.

Vi får se vad jag hittar på idag. Borde plugga.

Agnes

Musik på bussen.

När jag åkte hem från Sara idag så satt det en man på bussen och spelade musik för oss. Han hade med sin gitarr och inget annat. Han var lite sunkig och allmänt mysko men han var duktig. Det uppskattades av resenärerna som efter varje låt klappade händerna. När han skulle gå av bussen tackade schaffören i högtalarna och han fick än en gång en applåd. Det var trevligt. Människor som gör andra glada borde det finnas fler av och de som finns borde få applåder oftare. :)


Agnes

1 maj 09

Idag har jag varit hos Sara mest hela dan. Vi vaknade vid tio ungefär och slappade under förmiddan. Familjens katt kissade på Sara, det blev lite kaos men sen gick vi ut och solade i dryga 3 timmar. Det var najs :) Jag tycker om att bara ta det lugnt, speciellt med Sara :)



Agnes


Valborg 09

Valborg tillbringades med Sara och Hanna utanför Länsteatern i Örebro. Vi hade inte så mycket att göra under kvällen så vi köpte mat på Donkan och sen satte vi oss där xD Lyssnade lite på valborg sångarna och kollade på elden. Jag berättade om förra året då Nora kommun hade byggt en fågel fenix som de tände eld på. Dock såg det ut som ett brinnande kors ist och det hela blev inte speciellt lyckat.

Jag skulle egentligen ha firat Frida som fyllde år men jag fick inte tag i henne under dan så jag visste inte var jag skulle bege mig. Så jag får fira henne en annan dag med mys och presenter ist ^^

Men det var trevligt igår iaf. Lite seg, men trevlig :)


Agnes

RSS 2.0