GE MIG!

Ååååh, Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!



/ Agnes

Glad första advent :)

Eller hur man nu säger? ^^

Har precis ätit ägg frukost med Barro som sov här inatt. Vi låg och pratade till klockan tre i natt, det behövdes. Det är skönt att få prata av sig lite.

Idag blir det mer plugg och så ska jag kolla om bokhandeln är öppen, jag ska dit och prata om när jag ska jobba i framtiden. Ska ni göra något speciellt idag?

/ Agnes

Lördagen den 29 november 2008

Tänkte försöka få hit Barro ikväll på lite skvaller och mys. Men innan det ska jag sätta mig och plugga, så jag känner att jag har gjort något nyttigt idag. De ringde nämligen från jobbet igår och frågade om jag och min syster kunde jobba. Jag tackade nej på grund av alla läxor så då måste jag ju göra dom..

Men jag hoppas iaf att Barro kan komma, det skulle vara revligt för det var grymt länge sen jag träffade henne ^^



// Agnes

Öppet hus..

Yo ^^

Som Sara redan har nämnt så hade vi öppet hus på vår skola igår. Det var meningen att jag skulle stå utomhus hela kvällen och dela ut programblad och berätta om vår skola. Men det första jag gör på kvällen är att låsa in min anycklar i skåpet. Yes! Fint fint, det är bara att börja leta efter en vaktmästare för några extranycklar har jag ju inte. Men efter mycket letade tillsammans med Malin så får jag veta att jag ska ringa till en Tor-björn. Ungefär så här lät det:

Jag: Hej, skulle du kunna hjälpa mig att knippsa upp ett skåp? Jag har råkat låsa in mina nycklar.
T-B: Hmm.. jo..., men vem är "Hej"?
Jag: Jag är Agnes (säger jag som om han kände mig sen innan xD)
T-B: Okej.. jag är där om cirka fem minuter...

Ja, så var det fixat :D

Sen var det ju då meningen att jag och Malin skulle ställa oss på skolgården igen men ist gick vi in och pratade med våra klasskompisar. Och sen satte jag min nere i skolan källare kan man säga och drack kaffe och lyssnade på några duktiga killar som spelade gitarr, mys stämningen var på topp!

Sist men inte minst så gick jag och Sara till Burger King för att sen gå hem till henne för att kolla lite film och sova.

/ Agnes

God morgon

Idag har jag sovmorgon så jag ska plugga lite och städa lite på mitt rum som alltid lyckas bli stökigt.

Idag har vi öppet hus i skolan vilket betyder att man ska vara där till sent i kväll, suck. Men på den positiva sidan är att Agnes ska följa med mig hem efteråt och att vi är lediga imorgon :) najs najs najs. Mer finns det nog inte att tillägga ^^



// Sara

Blodprov

Hej.

Var i skolan idag, en ganska kort da måste jag säga ^^ Jag gick 8 till 1. Men sen var det möte vid två så jag var kvar tills tre ungefär men det räknas fortfarande som tidigt.

Sen gick jag för att ta blodprov och där gick allt bra. Men när jag skulle där ifrån var jag tvungen att sätta mig ner, blev jätte snurrig. Usch det var inte kul. brukar inte bli så. Kroppen ville liksom inte fungera, har varit lite slak sen dess men det blir nog bra. Man tycker att jag borde ha varit med om detta innan, jag har liksom tagir blodprov regelbundet sen jag var 12 :/

Aja, nu tänkte jag försöka få tag på Sara och sen ska jag plugga en del...

Vi höres
Agnes

Choklad

Skulle inte sitta fel just nu, helst Geisha... Men jag är alldeles för slö för att gå ner till affären ^^ Idag har bara varit ännu en tråkig dag. Jippi. Jag har varit i skolan och sedan slöade jag hemma.  Nu ska jag nog kolla lite på Om en pojke och sedan blir det nog lite Harry Potter-läsande innan jag somnar.





// Sara


Caught on camera

Om ca två veckor har jag den i min hand :D

// Sara

Duktigt av mig

Nu mår jag lite bättre. Jag har gjort tre utav mina psykiatriläxor, skillat skillat och så har jag hittat mitt borttappade presentkort (YAY!). Nu ska jag fortsätta med projektarbete :) Najs najs najs


// Sara


I'm sorry I can't be perfect - Simple plan

Varför alla dessa krav? Kraven jag har på mig själv... Hur jag än gör går ändå allting fel. Det är alltid någon som såras trots att jag hela tiden försöker att aldrig trampa någon på tårna. Det blir inte bättre av att jag aldrig blir nöjd med vad jag gör. Bara det jag gör fel fastnar. Mamma, pappa och de andra två som bor med oss +släkt verkar tro att jag är nått form utav snille. Jag orkar inte med den lögnen länge till. VArför duger det aldrig med att vara en medelmåtta? En lärare sa en gång till mig att jag var det och det var en utav de värsta förolämpningar jag någonsin fått. vArför? Jo, för att min mamma i hela mitt livförsökt intala mig att jag är och kommer att bli sensationell. Att jag kommer att kunna uppfylla all de drömmar hon haft. HUr ska man kunna lyckas med det om man inte ens klarar av att tycka om sig själv?


/ Sara

för att vi ska synas ;P

Jag har placerat min blogg i Örebrobloggkartan.se!

GRATIS KLÄDER!

Hallå där :)

Sugna på käder från H&M eller Gina Tricot? Bli medlem genom mig och få presentkort på kläder :D
Det skulle vara jätte gulligt av er ^^
Puss

Bli medlem här!

//Agnes

Suck

Hur jag än gör är det alltid någon som blir sur på mig.  Jag måste vara en dålig människa




// Sara


dags att sova för min del..

Yo mina fränder!

Jag ska precis gå och lägga mig efter en dag med mycket filosofi plugg och annat skit. Jag kommer knnappt ihåg vad jag har gjort idag :/ Då är det för mycket slapp och för lite verkstad.

men i morgon är det skola igen med filosofi prov. Typ, vi får förbereda oss hemma genom att funder på frågor så som "vad är verklighet?" och "vad är kunskap?". Lite för flummigt för mig. Eller jag har inte funderat så mycket på de här frågorna innan så allt är lite förvirrande. Vi får väl se hur det går i morgon.

God natt
Agnes

Video: Loco loco!!

Fredagens musiklektion var inställd och det här är resultatet:


 




Hoppas att ingen tar åt sig, det var bara vi som rycktes med i stundens hetta xD Jag försvarar mig med att klockan var runt 3 på fredagseftermiddan ;P

/Agnes

Jobbigt

I går tvingade mamma med mig och syrran upp på stan för att välja ut vad vi vill ha i julklapp. Jag hittade en klänning som jag gillar men mitt stora problem är vilken färg jag ska ta... Det är svårt





Givetvis skulle jag ha strumpbrallor och kofta till då jag använder den.... Problemet är att båda är fina men den blå är lite mer vardagsaktig och den brunrosa är lite mer festfin. Jag har svårt att välja x)


Söndag är segt

Ja, om det är någon som har missat det så är det i alla fall söndag. Igår hängde jag med Hanna på inflyttningsfest hos hennes syrra och dennes kille. Det var kul trots att vi var mycket yngre än de andra som var där.

Hanna sov här och i morse kollade vi på Mirrors, den var läskig men jag kommer nog inte ha några mardrömmar om speglar i framtiden. Jag var aspigg hella morgonen men de senaste timmarna har jag haft huvudvärk och varit allmänt trött. Jag borde plugga men orkar inte. Jag känner egentligen för att sova men ska nog hoppa in i duschen och tvätta håret i stället.



// Sara

Första dagen på nya jobbet.

Tro det eller ej så har jag tagit tag i saken och skaffat mig ett jobb. Jag ska från och med nu jobba i en liten bokhandel i stan där jag bor på helger och lov. En mysig liten butik som säljer leksaker, lite godis, papper och kontorsmaterial, lite skivor och så klart böcker. Lite allt möjligt alltså. ^^
Bara idag tjänade jag ihop dryga 500 kronor. Och det är ju för pengarna som jag skaffade ett jobb. Kanske inte jätte bra betalt men alltid något. Och för mig som bor hemma så är pengarna bara en bonus.
Det gick faktiskt ganska bra tycker jag. Det var lite krångligt med kassan, med kortköp och så eftersom jag inte har jobbat speciellt mycket med det innan. Förra sommaren jobbade jag i en glasskiosk men där tog de endast betalt med kontant så det var ju inte samma sak.

Men vi får väl se hur mycket jag får jobba i bokhandeln, om det blir några dyra julklappar till familj och vänner. ;P

/Agnes

Fredag

Hej hopp. Idag hade jag som vanligt sovmorgon. Vi hade betygsamtal på den enda lektionen idag och jag fick veta att jag kan få Mvg i Psykolgi om jag ligger i ordentligt. Najs :)

Efter det var jag iväg och tränade, gud vad jag hatar det ^^


Egentligen borde jag städa mitt rum men jag är slö. Kanske kommer Agnes förbi om en liten stund, det vore mysigt :)


Tills dess ska jag väl försöka komam igång med städningen och lyssna på REEEEEEEEEEEEEEEDEN



Wilkommen im hotel ;P


// Sara

onsdagen den 19 november 2008

hallå :P

Idag hade jag mitt tal på muntliga nationella i svenska B. Puh, gud va skönt det är att det är över. men det gick lite knackligt. Jag hade förberett jätte bra men sen när jag skulle sätta mig och tala så blandade jag ihop alla papper. JAg fick hitta på allt. Så det gick inte så jätte bra. Men men jag orkar inte bry mig mer nu. Det tar bara massa energi och jag kan ändå inte göra något åt det. 

Idag blir det psykologi plugg, jag har nämligen prov på fredag.  Blääääääää... Men det är bara att stå ut ^^

( Ja, jag vet att jag hela tiden säger emot mig själv. Men det är för att peppa mig själv till att plugga :P )

Kram 
Agnes 

tisdagen den 18 november 2008

Jag sitter och skriver på mitt PM till nationella muntliga i Svenska skóm jag ska ha i morgon. För första gången på flera veckor så känns det som att skolarbetet kan bli bra. Eller så har jag fattat allt helt fel, det är också en möjlighet. :/ Men så ska vi inte tänka nu, det blir nog jätte bra :)

idag har jag varit i skolan. Det var en ganska lång dag, ganska händelselös. Dock var det soft att få se på film på två av fem lektioner ^^

Annars har det inte hänt något. hade lite ont i huvet när jag kom hem men det känns som det börjar ge sig nu.

Nu ska jag fortsätta med arbetet.

kram
Agnes


Ps. Ni får jätte gärna skriva en kommentar när ni varit här och kollat :P Så vi vet vilka ni är, det är alltid roligt.

Ont i ryggen

Ja, det får man om man sitter i sängen med datorn flera timmar i sträck. Har pluggat ett tag nu och har tänkt ta en dusch inna jag slår på teven innan jag ska sova.

Morgondagen kommer bli lika lång som denna, suck.



// Sara

Det går bra nu..

Går ganska bra att plugga nu, lite bra iaf :P Jag skriver om sekter :) Kanske jag redan har sagt förresten.

/ Agnes

Hej :D

Ja, jag har varit lite seg med att logga in här, jag är i alla fall Sara och Agnes är min bästa vän. Ja, så mycket mer finns väl inte att säga ^^


Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så det behöver jag egentligen ta itu med, och läxorna ligger på hög. Illa, illa ^^ Men istället lyssnar jag på några utav låtarna från Beyonces ny album "I am... Sasha Fierce," Vissa delar utav det gillar jag inte alls men låtar som "If I were a boy," "Halo" och "Broken hearted girl" är riktigt mysiga.

Nä, nu ska jag ta itu med lite läxor innan det blir städa av... Kanske tittar in igen lite senare ;P



Bye for now


// Sara

Krig under filisofi-timmen..

Hej hopp..

Jag var i skolan idag, som vanligt.

Engelska - tråkigt :/

Kriminologi - lite mindre tråkigt men ändå inte kul.

Filosofi - KUL! Vi hade typ ingen lektion för Anders (vår lärare) pratade lite betyg med oss.. Så vi spelade krig istället. Jag är fan BÄST! xD




Nu är jag hemma och har precis tagit fram datorn för att jobba lite religion. Vi ska skriva om "Religion i samhället" och jag ska rikta in mig på sekter. Ja ni, vi får se hur det blir :P

Kram
Agnes

Barnminnen på band.

Jag har precis kommit hem från Anna. Ååååååh det va super! Vi kollade på gamla band med oss som små. Vi spelade nämligen in en massa, när vi sjöng, dansade och lekte diverse konstiga saker. Kul är det iaf att ha kvar alla dessa band. ^^


Double-A!



The star pose ;P

Det råkar inte vara någon av er som vet om man kan föra över gamla inspelade videoband till dvd-skivor? Skulle så vara värt det!

Nej men nu ska jag sova var det tänkt. I morgon är det skola som vanligt och jag har inte gjort något plugg den här helgen alls känns det som. Mycket snack...

God natt
Agnes

Söndagsångest...

Precis som jag sa så har det inte blivit något plugg än. Fan! Jag får ängest av att tänka på skolan. Det kommer bli skönt med jullov, det är det enda jag tänker på just nu. Men samtidigt vet jag att jag måste klara mig fram tills dess. :/ Det är inte det att jag inte klara de uppgifter vi får, utan jag har bara inte orken.

Aja, idag har jag iaf softat, kollat på film, duschat ( lite hemma spa ;P) så jag borde ju kunnat jobba med skolarbete men det har inte blivit så. Men nu tänkte jag faktiskt börja. (Läs: börja med alla de arbeten som redan skulle ha varit klara egentligen men som lilla Agnes inte har gjort)  Så jag lämnar er nu för några timmar.

Just ja, jag försöker få tag på Anna också. Vi pratade nämligen om att ha lite söndagsmys hemma hos henne. Men vi får se.

Kram
Agnes

Perfekt morgon-musik.

Här har ni en låt som jag älskar att lyssna på på mornarna. Vet inte om texten passar så himla bra men stämningen gör det. ^^

Hello Saferide - Anna



// Agnes

Mannagrynsgröts frukost.

När jag vaknade för ungefär en timme sen så möttes jag av en trevlig överraskning. Mamma hade gjort mannagrynsgröt till oss alla. Är det inte gulligt så säg?! Mys! ^^ Tack mamma.

Idag blir det mer plugg, men om jag kännes mig själv så lär det ändå inte bli så mycket av det. brukar bli lite bilddagboken och blogg istället. Jag blir så trött på mig själv. Varför kan jag inte bara göra det jag ska ? bajs på mig!

Aja, det blir inte bättre av att jag klagar ;P

//Agnes


Beroende?

hehe jag sa för ca 1 timme och 40 minuter sen att jag skulle lägga mig. Det blev inte så. Sitter fortfarande uppe.....

Det är för att jag har ett svårt beroende av respons eller vad man nu ska kalla det, det är upp till er. Jo jag sitter inne på diverse olika chatter och när jag väl har publicerat/skrivit något så måste jag vänta och se om jag får något svar. Det är samma sak här på bloggen, jag sitter och väntar på kommentarer. Men vem är det jag lurar, det kommer ju inga svar och kommentarer. Så då sitter jag bara uppe ännu längre och väntar.

Aja det är iaf det jag gör om kvällarna. Väntar på att någon ska svara mig. Sorgligt juu!

Men nu, god natt på riktigt
Agnes

Söndagen den 15 november -08

14:10
Hallååå :)

Idag är ännu en pluggdag, utan dom skulle jag inte klara skolan alls. Jag tycker att vi har så grymt mycket hela tiden att jag får ångest när jag tänker på det. Usch! Men vad ska man göra mer än sitt bästa, försöka göra klart alla himla arbeten som ska lämnas in?

Annars händer inte så mycket den här helgen. Jag och min vän Anna pratade om att hitta på något på söndag, mysa lite sådär. Men det är nog det enda som är inplanerat. vad ska ni hitta på?

Kraam
Agnes


16:05

Jag sitter och jobbar med mitt projektarbete. Jag tycker att det är hur jobbigt som helst, men det kan vara för att jag inte riktigt har kommit igång. Som tur har jag min far som gärna hjälper till och pushar.

Jag ska göra en bok. Åå en till bok tänker ni nu, alla gör ju böcker. Jo det är förvisso sant men min är inte en skönlitterär sådan utan en lärobok kan man säga. En lärobok i ämnet kulturhistoria. Jag ska sammanfatta 1900-talets bildkonst i ett enkelt format som sen ska kunna användas för barn i mellanstadiet, ja och vuxna om det är så ^^

Vi får se hur det blir. Nej nu har mina Picasso papper skrivits ut och jag ska fortsätta med mitt.

ha det bra
Agnes



22:36

Har precis kollat på Jiddra inte med Zohan med familjen, ganska kul film faktiskt. Jag trodde inte att jag skulle gilla humorn men jag hade fel ^^
 
Nu ska jag gå och lägga mig, sova lite inför morgondagen. Måste bara säga att det är kul att det ändå är så många som kollat in bloggen. Första dagen och så. :)

God natt
Agnes


Är du ett livsoffer?

Jag är ett livsoffer. Det har jag förstått nu. Det händer så otroligt mycket i mitt liv som jag känner att jag inte har kontroll över. Studier, jobb, framtid... Jag vill genom den här bloggen få lite kontroll över min vardag, få lite perspektiv över mitt liv. Så kanske jag inte behöver vara ett offer längre.

Hur känner du det? Är du ett livsoffer? Eller har du kontroll på din tillvaro?

//Agnes


Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Ny blogg!

Denna blogg skrivs av oss, Agnes och Sara. Vi har tidigare haft bloggen kritisera.blogg.se, men kände att konseptet inte passade oss så vi skapar den här bloggen och hoppas att den kommer att kännas mer rätt för oss.

Vi kommer att skriva om vår vardag och de tankar som tillkommer.

Välkommen!

// Agnes

RSS 2.0