This woman's work



Agnes

hej hopp

Hej mina fina.

Idag fick jag och Frida efter många om och men veta att vi gjort ett BRA paper :P Känns skönt då vi inte var helt säkra på om det skulle godkännas. Vår handledare verkade väldigt nöjd med vår prestation. Tack och lov!

Nu sitter jag och njuter av en kopp te och ska snart sätta mig och läsa om skolpolitik, hehe kul jul. Men det känns ganska kul just nu så det blir nog bra.

Hörs senare
Puss
Agnes

Söndag med musik i lurarna.

Idag är jag alldeles lycklig. För igår fyllde jag min dator med massa ljuv musik och så hittade jag vackra bloggar som man blir varm i kroppen av. Dessutom fick jag min ipod för några dagar sen och jag älskar den <3 Den är fint orange med en ingravering på baksidan.

Idag ska jag hem till Sara är det tänkt, för vi har inte setts på evigheter känns det som. Vi kanske går på bio och tar en middag på stan eller nått. Lite kvalitetstid. Ska bli fint.



Nu är det höst gottfolk!

/ Agnes


24 september och helgens planer.

Halloj.

Sitter på universitet och jobbar tillsammans med Frida. Tanken är att vi ska skriva ett paper till ¨på söndag morgon kl 9.00. Najs! Helst vill vi bli klara tills på lördag så vi får lite helg men som det ser ut nu så kommer det bli en hel massa jobb. Så helg är nog inte så troligt.

Men om helgen kommer och jag kan ta ledigt från allt plugg så kanske jag ska hjälpa Sara i stugan. Eller så ska jag med Barro och hennes kille på marknad någonstans. Hehe det finns en hel massa annat att välja på också så vi får se hur det blir. Det är lite jobbigt när alla vill hitta på något samma helg och jag egentligen inte har tid men vill.

Nu ska jag och Frida ta lunch, som vanligt blir det tacobuffen som väntar ;P

kram
Agnes

Hem till pappa

Yes, idag ska jag hem yill pappa. Fram tills dess lyssnar jag på denna :)




// Sara

House of Flying Daggers

En av de vackraste filmer jag vet är House of Flying Daggers. Otroligt fina scener och musiken får mig att gråta. Jag skulle ha tagit bort en del av krigsscenerna i den och sparat all kärlek, men det kanske bara är jag ^^

Soundtracket hittar ni här (spotify) 



Agnes

Stolt pluggis :D

Jag är otroligt stolt just nu. Har för första gången lyckas koppla upp mig på ett trådlöst nätverk xD Sittar just nu på campus och fixar med lite skolarbete.

Har varit i skolan hela dan. Först hade vi föreläsningar mellan 8 och 12. Segt men lärorikt (mest segt dock) Efter det mötte jag upp Kristin och vi hade lite picknick på gräsmattan utanför xD Först för att vi inte hittade någonstans att sitta, men det var trevligt.

Mötte sen upp förseminariegruppen och jobbade lite med dem. Nu sitter jag alltså här själv.

Har dock jätte tråkigt och skulle nog behöva ta mig härifrån snart för att inte komma hem för sent. Kanske ska träffa Carro i eftermiddag/Kväll. Får se om jag hinner dock, tar ju en timme att ta sig hem + väntetid mellan bussarna. :/ Inte så himlans roligt kanske.

Nej nu ska jag fortsätta grejsa med mitt.

kram
Agnes

Pluggdag.

Söndag och vädret suger. Dock blir det alldeles perfekt för mig som ska plugga hela dan. Nämnde igår att jag skulle läsa vetenskapstori för nybörjare, jag har inte börjat så det MÅSTE jag göra nu. Kul helg känner jag, städning och plugg.

Jag blev klar med storstädandet igår iaf och det känns gudomligt skönt. Jag fann en tröja som har varit borta i ett halvår och den låg mitt på golvet. Jag har inte hittat den pga all skit som låg över. Ujuj.

Dags att klä på sig och börja läsa.

Puss på er!
Agnes



Internt:
Ont i kroppen idag, ryggen och vänster handled. Får skylla mig själv som inte tog metorexat den här veckan. Kom ihåg att ta blodprov!

storstädning på en lördag

Det var verkligen på tiden att jag tog tag i städningen. Om jag någonsin ska kunna flytta hemmifrån och få med mig allt så måste jag organisera lite i mitt rum, så det är det dagen går åt till. Måste även läsa en del men det gör jag sen när jag inte orkar städa mer :P

Har redan hunnit med en del faktiskt. jag har rensat bland alla mina gamla tidningar och massa papper. Så nu har jag lite plats i bokhyllan till annat. Vilket är super!
 Jag passar på att dammsuga och torka rent på alla hyllor också, najs bajs Agnes!! :D

     

SLÄNG SLÄNG SLÄNG!!!!!

Höres
Agnes


Vetenskapsteori för nybörjare

Jag har en "ledig" dag idag. Ska vara hemma och läsa vetenskapsteori för nybörjare för att kunna skriva Paper nästa vecka. Älskar att det heter -för nybörjare- får en att känna sig otroligt duktig xD Får se hur det kommer att bli. Vi ska skriva i par och jag ska skriva tillsammans med Frida så det blir nog bra :)

Ja så det är väl det min dag ska bestå av, och städning.

Agnes


My obsession

Jag tror jag nämnde för ett tag sedan att jag längtade efter Cinema Bizarres nya skiva Toyz, främst efter att ha hört låten My obsession som läckt tidigare. När skivan kom blev jag sur, den låten fanns inte längre med. Till min stora lycka släppte de nyligen en deluxe version av skivan där den fanns med. Så, I'm happy.


If you want me to listen whisper
If you want me to run just walk
Wrap your name in lace and leather
I can hear you
You don't need to talk

Let us make thousand mistakes
Cause we will never learn

You're my obsession
My fetish,my religion
My confusion,my confession
The one I want tonight
You are my obsession
The question and conclusion
You are,you are,you are
My fetish you are

Här är några andra godingar från skivan,

Tears in Vegas



Je ne regrette rien



De sista låten jag bifogar är I came 2 party som är Cinema Bizarre & Spacecowboy. Personligen tycker jag inte att den är jättebra men det är lite kul med tanke på Strifys (?) uttal. När han säger party låter det som "potty" alltså gå på pottan. Och ignorera Gaga introt. Det var den enda versionen jag kunde hitta av videon med rätt sorts länk. Och jag ville ha med videon främst för att jag tycker att den är obehaglig x)

 

 

// Sara


16 september 2009

Idag gick jag upp tidigt för att ta bussen in till universitetet. Satt där ett tag och arbetade med min förseminariegrupp. Det gick ganska bra, har hamnat i en skaplig grupp och det funkar. Kunde ha varit värre ^^

Efter vi var klara så passade jag och Frida (från förseminariegruppen) att äta pasta buffén på campus. Nu har jag ätit av den 4 eller 5 gånger sen jag började skolan xD Inte bra alls!

Tog mig sen hem för att få en mäktig host-attack på ICA och bli tvungen att springa därifrån med syster hack i hälarna. Skulle egentligen ha köpt refill till mobilen men det gick söt Malin upp på stan och gjorde sen istället. Tack !

Sen har jag bara gottat mig hemma och det har varit så otroligt skönt. Känner att jag fortfarande inte är frisk och man blir elt slut av minsta lilla grej.

Jao, nu ska jag fortsätta slappa, så blir det IDOL senare ;P


Kram
Agnes


Varför kan inte jag vara så här söt????!!!

Ibland förstår jag inte hur människor kan vara så fina. Hur gör de?? Så underbart söta allihopa! *avundsjuk*



Bilder härifrån!

/Agnes


Hej hopp

Idag har jag inte gjort så mycket, jag jobbade åtta timmar igår så jag lät mig själv ta lite extra sovmorgon, förutom det har det blivit lite städande och allmänt slöande.

Nu när jag städar lyssnar jag bla annat på dessa två låtar:




Edit: tur att Kristin påpekade att det var samma låt två ggr. Jag har alltid problem med html koderna ^^ Nu är det rätt

// Sara

Sjuk och pluggande.

Ugh! Jag är idag hemma och sjukar mig. Jag vill inte smitta ner de andra i förseminariegruppen, kan inte vara nog försiktigt i dessa tider eller hur?!

Jag har hur mycket att läsa som helst. Ämnet är ganska lätt faktiskt, jag har inga problem med det men det är jätte komplicerade texter och i stor mängd. När det kommer till kritan så handlar det om sunt förnuft. 

Jag sitter just nu och samtalar med Frida från seminariegruppen via msn, vi försöker båda förstå vad som förväntas av oss nu på tordag då vi har veckans seminarie. 

Aja, jag får kämpa på och göra det bästa av situationen (ta hjälp av wikipedia kanske :P hehe)
/ Agnes

Min blogg...

Min älskade bortglömda blogg.

Jag tänker inte ursäkta mig för att jag inte har fyllt dig med innehållsrik text, vackra rörande bilder eller rysligt fin musik på senaste tiden. Motivationen har helt enkelt inte funnits där och jag har på något vis glömt varför jag från början valde att skriva blogg.

Jag har haft tre bloggar sammanlagt. Två stycken tillsammans med Sara. Vår första Kritisera som var otroligt rolig att ha i början. Vi var båda anonyma och hade ett helt koncept planerat innan vi började skriva. Vi valde att vara anonyma för att känna oss helt fria att säga vad vi tyckte och tänkte kring saker och ting. Vi hade ganska många återkommande läsare och bra innehåll. Bloggen skapades egentligen för att vi ville ha läsare och inte för att vi ville skriva (iaf var det så för mig, jag kan inte säga att det var så för Sara eller inte). Men trots att det hände mycket kring bloggen så tappade vi intresset. Vi bestämde oss iaf för att börja om från början och Livsoffer föddes. Något mer personlig men fortfarande tänkte jag hela tiden på vad ni vill läsa om. Jag har endast skrivit om det jag tror att ni vill läsa om. Jag har valt att inte skriva om mycket som har varit för personligt eller för er oviktigt. Detta har gjort att innehållet har varit enformigt och enligt mig ointressant.

Jag har även haft en egen blogg som kallades ChezAgnes. Den skapades i januari -08.Bloggen var jag. Bloggen innehöll allt som jag var och som jag stod för, och det saknar jag. Den bloggen var min dagbok och jag har den senaste tiden saknat ChezAgnes väldigt mycket. Det händer så mycket nya saker runt omkring mig just nu som jag känner att jag måste få skriva ner. Oavsett om ni vill läsa om det eller inte.

Jag har därför bestämt att jag ska börja skriva för min skull igen, precis som jag gjorde när jag började blogga i början av 2008. Så om det inte passar er kan ni läsa någon annan blogg. För den här är för mig först och främst (och Sara såklart).

Kram
Agnes


Sjuk och TH-frossa

Jag mådde dåligt idag så jag stannade inte på jobbet särskilt länge. Tråkigt eftersom det var min sista dag. Men tur i oturen ändå, TH är ju i Sverige idag. Så via webtv har jag hört en halvkass NRJ intervju med Knappen och Hakim och om ca en halvtimme börjar chatten på aftonbladets hemsida. Najs najs najs.





// Sara

Automatic

Jag kan inte sluta titta xD

http://www.youtube.com/watch?v=3Mi1xxT3Fqc

// Sara


p.s inbäddning är aktiverad på begäran så man får följa länken.

Hej hopp

Jag är hemma hos pappa nu. Det blir en slö dag, nägot som jag har längtat efter ^^ Igår köpte vi en ny dator så det är najs, sedan hade vi myskväll och jag gick och la mig tidigt. Jag är ju som en trött gammal tant nu för tiden.

Men, nu har jag bara måndag och tisdag kvar på jobbet så efter det blir det lite lugnhare, jag har ett annat jobb men det är bara timmar så medan jag söker fler så får jag sovmorgon i alla fall, 05.50 no more x)



// Sara

Träffa Tokio Hotel hos NRJ

På NRJ:s blogg har de en tävling där du får chansen att träffa Tokio Hotel, vem skulle kunna motstå det? http://www.nrj.se/?underpage=165.30841




// Sara

Ännu en TH-tävling

Spotify ger dig tillsammans med Universal en chans att träffa Tokio Hotel. Följ denna länk: http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/spotify.aspx



// Sara

Träffa Tokio Hotel

Eller så försöker du träffa Tokio Hotel genom att vinna en träff tillsammans med Kenza genom Universal.
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx


// Sara

Träffa Tokio Hotel

Vinn en träff med Tokio Hotel genom Universal och Aftonbladet http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel.aspx


// Sara

Yay yay

Det är bara lite mer än en månad kvar till släppet av Humanoid, jag har beställt fyra kopior (två av varje språk), I morgon börjat THTV igen och dagen efter det kommer videon till Automatic ha premiär. Och.... Näste vecka kommer Tokio Hotel till Sverige. Ingen verkar få säga vad de ska göra här men det är iaf 100 procent bekräftat av pålitliga källor. Bara att få vara i samma land som dem ger mig ett lyckorus, weird jag vet xD

Men så är jag ju galen också


 

 

// Sara


RSS 2.0