Uppdatering 30 juli -09

Hallå :)

Just nu sitter jag ensam hemma och tänkte att det var dags för en välbehövd uppdatering.

Senaste dagarna har jag jobbat i bokhandeln, mycket. Skulle egentligen bara jobba två timmar i tisdags och två igår, men det blev fyra och åtta timmar ist. Inget som jag tackar nej till, det betyder bara mer fickpengar till mig ;P Vet inte när jag ska jobba nästa gång men det lät på ägarn att det skulle bli en del arbetspass.

Annars har det inte hänt mycket alls. Jag planerar och grejar inför hösten och softar. Det är det enda jag gör i princip :P

Jag har påbörjat en del inlägg som jag inte kan göra klart för att bärbara inte funkar. Och det är på den som jag har alla bilder mm.


Kram
Agnes

Musik-hunger

Klockan är snart 1 på natten och jag är otroligt trött. Trots det sitter jag och lyssnar på musik. Helst skulle jag spela lite gitarr men eftersom familjen sover passar inte det riktigt. På senaste tiden så har min hunger efter musik ökat otroligt och jag lyckas aldrig mätta den. Jag kollar filmer med musik i handlingen, musikaler, lyssnar på musik, skriver musik och ser på musikvideos.. ja ni, tur att det inte är skadligt ^^



Puss på er
Agnes


Humanoid 2a oktober

Tokio Hotels nya skiva!! OMG OMG OMG... Jag dör av lycka XD :D:D:D

10 juli 09 - uppdatering

Hej bortglömda lilla blogg.

Jag har inget att säga/skriva just nu men tänkte upptera er lite iaf. Så ni vet att jag lever.

Idag fick jag veta att jag har kommit in på universitetet.. Ujuj.. för mig en himlans stor grej. Många enorma beslut som ska tas. :/ Får lite ångest, men kul att jag kom in. :)

Här hemma sysslar jag vidare med mitt. Klistar och klipper i mitt album, filmar och redigerar, fixar i mitt rum etc etc. Har precis fått in ett litet skrivbord i mitt rum där jag har monterat upp kamerastativet och datorn. Har i princip var klistrad vid pallen framför bordet sen igår ^^


Nu ska jag sova, kanske ska träffa Sara en sväng i morgon och isf vill jag vara glad och pigg. Så hon inte tröttnar på mig, och skickar hem mig igen.



Kram
Agnes

Blommor i håret

Sitter vid datorn och lyssnar på skön musik. Sådär som man får när vädret inte tillfredställer. Hittade dessa bilder. Är de inte underbara?!

 


Bilder tagna härifrån!


Agnes


Sömn? Panik och akuten

Igår var jag på fest så eftersom jag började klockan sex i morse blev det bara 4,5 timmars sömn. Jag kände änså att det gick riktigt bra. Men, sedan råkade min arbetskamrat ut för två olyckor  på grund av dåliga bromsar(den första mest chockande än fysiskt skadande) och det var rätt jobbigt, speciellt eftersom den andra var mycket värre. Det var bara vi där och innan vi insåg hur allvarligt hon skadade sig hann jag ringa dit mamma. Alex hann svimma, blöda som fan och hamna i chock innan mamma kom. Jag fick tag på båda hennes föräldrar och gav dem panik innan mamma kom och lyckades övertala sjukhuset att skicka ambulans.

Jag åkte med och mamma kom efter, vi stannade till Alex pappa kom dit. Det var läskigt men jag försökte hålla Alex humör uppe, det var lättare efter det lugnande medlet men trots min ganska lugna yta var jag ganska panikslagen. Lyckligtvis klarade hon sig undan med 9 stygn i benet. Jag hoppas att hon mår bättre snart. Det såg rätt smärtsamt ut. Alex vågade inte kolla men jag garanterade henne att det inte var så farligt, i själva verket var det det största sår jag sett, teve inte inräknat, och jag orkade knappt titta på det.

När jag kom hem sov jag en timma, det var skönt ^^

Snart ska jag kolla på bones (ironiskt?) och sedan ska jag sova.

Btw, så fick jag ett mjukt, vaderat kuvert i fredags. Jag blev förvånad. Vem skickar sånt till mig liksom? I låg det en Fashion Against Aids T-shirt och en lapp där det stod "VAd roligt att du deltog i en av våra tävlingar, ännu roligare att du vann. Hälsningar Mtv." Jag hade glömt bort att jag deltagi eftersom jag aldrig vinner något, jag tror att man skulle motivera vilken tröja man ville ha och varför. Så, nu har jag tre likadana ^^  Kul :D


// Sara

Grill med tjejerna - 4 juli 2009

Igår jobbade jag på dan för att senare åka hem till Malin för grillning.

 
Malin och Matilda.

 
Evelina.


Carro.


Et moi.

Det var mys att träffa tjejerna, trots att två av oss saknades.


/ AGNES

Kaos

Mitt rum ser för tillfället ut som jag-vet-inte-vad. Ska passa på att städa undan lite idag tror jag ^^ Damn, jag städade ju förra helgen xD



Annars blir det en slapp dag. Ska försöka redigera lite film och fortsätta på mitt fotoalbum, vilket blir riktigt flott ska jag säga!

Kram
Agnes


Translation: My room looks like kaos.

Clothes clothes clothes

Jag blir galen på alla fina kläder. Jag vill ha! Dock kostar allt i denna värld pengar så....

 



 

 






Alla bilderna tagna från http://lookbook.nu/!


//  Agnes

RSS 2.0