Dag med Barro och Skräckhistorier.

Har lekt hela dan med Carro. Först hängde vi på hennes innegård och sen tog vi en svängom i Nora, köpte lite glass och lånade en skiva på biblo. Det var en skiva med skräckhistorier som vi lyssnade på i skolan när vi var små. Hehe jätte fult xD

Ska till henne lite senare igen för att kolla på film.


Vi ses
agnes

Solbrun

Känner mig stolt. Jag har fått färg på kroppen. Eller ja, jag är inte brun mer beige men hellre det än röd ^^ Inte vit heller längre ;P Typ.

HAHA helt sjukt att man kan uppskatta att hudfärgen ändras xD

AGNES

Första doppet

Jag tog första doppet igår. Carro kom hit för hon ville bada, och planen var att jag bara skulle sitta brevid och bada fötterna. Men när jag kände hur varmt det var i vattnet så slängde jag mig i med kläderna på xD Super fult, men oj så najs det var. Ska kanske gå ner och ta mig ett dopp nu ^^

Kram
AGNES

27/6/09 - Sommardag att dö för!

Hello people!

Just nu sitter jag på vår altan och njuter av de ljumma vindarna och att vi har trådlöst bredband. Det är otroligt fint i Nora så här års och det är dagar som dessa som jag faktiskt uppskattar att jag bor på "landet" (läs: småstad som knappt syns på kartan och som i andras ögon räknas som landet) Ett stenkast ner till vattnet och glass tillgängligt på 3 minuter. JA TACK! ^^

Idag vaknade jag redan vid 9, vilket är skapligt tidigt för att vara mig just nu. Eftersom jag inte har jobbat än så har jag vant mig av tidiga mornar. Vaknade iaf tidigt och sen dess har jag klippt ner fem syrénbuskar, varit och kastat alla mina gamla skolpapper i återvinningen och tagit mig en liten promenad i solen. Sen kom jag på att jag inte hade smörjt in mig och sprang hem. En röd Agnes = en ledsen Agnes.

Ikväll ska jag nog träffa Barro, och möjligtvis Emma. Vi får se om hon hör av sig. ^^


Kram
Agnes



King of Pop

Ja, det var han, Michael Jackson. 50 år är ingen ålder och jag tycker synd om hans barn, deras liv har varit tufft nog ändå.

Jag köpte hans Greatest hits idag, 99 väl spendarade riksdaler. Nu ska jag cykla ut till pappa medan jag fyller öronen med kungen. Jag tror detta är en dag vi kommer att minnas, en dag då världen säger farväl till den som jag och nog många andra anser vara den största musikern under vår livstid.



// Sara

26/6/09 - fredag

Usch och blä! Det är inte kul att må illa och ha migrän när det är soligt och varmt. Dels för att jag hellre skulle vara ute och mysa, och dels för att det är fysiskt utmanade. Nej, ingen hit iaf.

Vet inte vad jag ska hitta på i helgen. Ska kanske åka in till örebro och kolla efter ett par sandaler till sommaren. Min vän Emma kanske kommer hit från Sthlm, så då vill jag träffa henne.

Vi ses
Agnes


Godnatt

Jag brukar lyssna på musik innan jag sover vilket jag ska göra idag med :)

Idag är det Kents På drift som jag kommer att spela. Orginalversionen av låten "Hålla käft" som spellas i den nyaste reklamen från Friends.



men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort



// Sara

If I could fly

Boy George är en artist vars rykte inte är det bästa. Jag har för mig att han för tillfället sitter i fängelse för människorov.

Förutom att vara frontpersonen för 80-tals gryuppen Culture Club har han gett ut solomaterial.

Personligen så älskar jag hans låt If I could fly.



I see the stars, it's spelled your name in the sky 
I wrote it too down here in the sand





// Sara

Värmebölja

Ja, man svettas apa om man jobbar utomhus de här dagarna. Det blir vatten i mängder och en massa prat och musik för at fördriva tiden. Jag har gått från att (för att citera mamma) se ut som "ett läskpapper" till att vara både brun och röd. Dessutom envisas mina fingrar med att bränna sig på brännässlor. Inte alltför kul. Det gör liksom ont i nästan 10 timmar efter. Iaf om man bränner sig på fingerspetsarna, som jag alltid gör.

Men jag är glad för mitt jobb, det är skönt att ha något at göra och så sitter ju inte pengarna helt fel. Min första bit av lönen ska jag få den 15e juli.


Mean little fuckers





// Sara

24/6/09 - onsdag

Idag har jag absolut ingenting att göra. Ska snacka med ägaren av bokhandeln här i  stan en sväng. Sen ska jag lägga in massa filmat materiel på datorn. Inget mer, vad jag vet nu.

Har inga pengar på mobilen så höra av sig till kompisar går typ inte. Damn!


Agnes

Sover inte än

Sa att jag skulle somna tidigt men fastnade framför Twilight. Damn it. Jag vill inte men kan inte ungå att älska den filmen. Känns töntigt men samtidigt ska man inte bry sig om normer. Right?

Nu ska jag lugna mig lite efter all spänning från filmen och sen SKA jag sova.


Agnes

22/6/09 - måndag

Hej, Träffade Sara idag. Jag behövde vara lite social, prata av mig lite.
Köpte också biljetter till Harry Potter (Kan knappt vänta!) och färgpatroner till skrivaren. Ska skiva ut lite foton till mitt nya album. 

Har även invigt mitt kamerastativ idag. Människorna som gick förbi på strandpromenaden måste ha undrat vad flickan i prickig skjorta sysslade med i buskarna. ^^ Får se om det blir något med materialet.

Nu ska jag kolla lite på film, och försöka somna lite tidigare idag så jag inte sover till 12.

Agnes

21/6/09 - söndag

Det är så otroligt jobbigt när man lägger ner tid och energi på saker, och ingen verkar märka det. Blä.

Enligt pappa behöver jag en hobby. Nu har jag hittat kamerastativet så det kanske blir lite sånt. Har också köpt mig en photoalbum som jag ska pussla ihop. Man behöver nämligen saker att sysselsätta sig med när man är isolerad i en småstad, och det kostar 100 kronor att åka in till Örebro.




agnes

I mitt bildarkiv.

Hej. Jag har rensat bland mina bilder lite på senaste tiden. Gud va bilder jag har på mig själv xD Tråkigt bara att det inte står datum på alla bilderna. :/ Men alla dessa är tagna någon gång mellan -06 och -08



Agnes

Shit shit shit

Jag har just hört, två delar av två nya låtar från Tokio Hotel. Jag kom över de på youtube, vet inte hur men jag hör att det är dem.... Scary xD Jag kanske återkommer när jag har lugnat ned mig ^^


sara

kvällens låt

My Obsession - Cinema Bizarre





// Sara

Pics I love <3

Jag älskar bilder, och jag samlar på mig massor av dem. Både kort och illustrationer. Love them. Här får ni ett smakprov på vad det kan handla om. Tyvärr har jag inte kvar länkar till alla, men har jag det så länkar jag bilden.





     








Agnes

I natt jag drömde..

I natt drömde jag en väldigt egendomlig dröm. Jag höll till på Krampen (en tävling mellan min skola och en annan som hålls var år, som alltså finns på riktigt) då jag började prata med en tjej som går på min skola. En tjej som jag känner igen men som jag inte känner personligen. Hon var liten och smal med blonderat hår och en rosa kortklänning. Just pga hennes utseende så kallade jag henne Kissie. Det var som att det spelade ingen roll vad hon hette egentligen, var hon blond kunde hon lika gärna vara Kissie. Av någon anledning skulle vi tillsammans ta oss ifrån platsen där vi var och jag blev övertalad att bära henne på min rygg. Detta för att hon var så liten och hade höga smala stilettklackar av glas på sig. Det var lättare sagt än gjort. Samtidigt som jag skulle bära henne så borrade hon in klackarna i sidorna på mig, inte för att vara elak eller så utan för att hon skulle pusha mig frammåt. Inte nog med det, det var uppförsbacke och runt mig samlades ett gäng killar och ropade till mig att jag skulle springa upp. Kämpade gjorde jag så att musklerna värkte, och när jag vaknade var jag alldeles öm.

Ja ni, jag vet inte varför jag drömde detta och inte heller vad det betydde. Vet ni det kan ni väl säga till.


Agnes

Spindlar

Jag har tre stora källarspindlar utanför mitt fönster. Jag lär ju inte öppna det i natt i alla fall. Får sova utan täcke istället.

agnes


Ord.

Alla ord har en mening, och alla meningar ett budskap.
Allt vi säger kommer åhörarna ihåg och tar till sig på ett eller annat vis.
Vad händer då med det vi säger när ingen hör? Alla ord som sagts ut i tomma intet?
Tänk dig att det finns en liten kista. En kista där de förvaras, orden.
Om det fanns en sådan kista skulle det vara möjligt att öppna den och lyssna till allt som sagts, allt som betytt.
Det skulle också vara möjligt att öppna den och ta tillbaka ord, ord som ångrats och ord som sårat.
Om det ändå fanns en sådan liten kista. Allt skulle bli så mycket lättare då.


Agnes

Den ljusnande framtiden är vår!... eller?

Nu är det gjort! Nu har vi tagit det största steget. Sprungit ut genom skolans portar, sjungit med röster som inte fanns, hoppat upp och ner på ett traktorflak och tagit studenten! Låt mig citera min kära vän Tova Halling: "det känns som att jag är färdigstöpt i samhällets form!"

Jag borde vara bubblande glad och förväntasfull för vad som hända skall. Jag borde vilja ta språnget fullt ut och glädjas med alla de andra. för att vi nu kan göra våra egna val.  Men jag känner inte friheten, känner inte lyckan. Bara tomhet. Det känns som något har tagits ifrån mig. Att någon tog min barndom och ungdomstid, la det i ett packet och knöt ihop med blå-gula snören. Omöjligt att öppna helt, som bara gåra att kika lite på.

Det kända sångtexten som tusentals studenter Sverige över sjunger säger att "den ljusnande framtiden är vår". Men om jag ska vara ärlig så ser jag ingen framtid och det skrämmer mig.

Jag kanske bara inte har fattat det hela riktigt än.. kommer nog göra det snart.. på måndag.


Trots tvivel och viss seperationsångest så hade jag en otroligt fin dag igår, hoppas ni inte tror annat! :D


Agnes

RSS 2.0